- 8 Şubat 2022
- 553
- 763
- 53
- Konu Sahibi MerakliBirKiz24
-
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması açık pembeye yakindirMerhaba arkadaşlar, uzun süredir bebek çalışması içindeyim doktor kontrollerine gittim sorun gözükmüyor. Bu ay ki adettim 5 gün gecikti 6.gün siyah çamurumsu bir leke geldi ve 2 gün hiç kan gelmedi ara ara siyah leke var haftasonu olduğundan test yapamadım. Daha önce başına gelmiş birisi yada bilgisi olan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Ya sokulmeye calısıyo ya hamilesiniz bence ama nöbetçi eczaneden test alablrsnz.Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bebek çalışması içindeyim doktor kontrollerine gittim sorun gözükmüyor. Bu ay ki adettim 5 gün gecikti 6.gün siyah çamurumsu bir leke geldi ve 2 gün hiç kan gelmedi ara ara siyah leke var haftasonu olduğundan test yapamadım. Daha önce başına gelmiş birisi yada bilgisi olan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Başka belirti yok malesefYa sokulmeye calısıyo ya hamilesiniz bence ama nöbetçi eczaneden test alablrsnz.
Baska belirti vr mi
Ya sokulmeye calısıyo ya hamilesiniz bence ama nöbetçi eczaneden test alablrsnz.
Baska belirti vr mi
Kişiden kişiye göre değişiyormuş yerleşme kanaması öyle okumuştum doktora gittin mi canımBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması açık pembeye yakindir
Kan testi yaptım 94.7 çıktı. Doktor hamilesin ancak kanama olduğundan düşükle de sonlanabilir yada dış gebelik olabilir dedi. Perşembe tekrar kan vereceğim.Kişiden kişiye göre değişiyormuş yerleşme kanaması öyle okumuştum doktora gittin mi canım
Merhabalar arkadaşlar
Ben 28 kasımda yumurtladım ve o gün eşimle ilişkimiz oldu. Normalde adetten sonra 2. Hafta yumurtlardım ama bu ay geç oldu. 6 Kasım regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce geç yumurtlamak regli geciktirir mi
Gebelik oluşmuş olabilir ama kimyasal da olablr kahverengi akıntıyı takip edin derim.Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bebek çalışması içindeyim doktor kontrollerine gittim sorun gözükmüyor. Bu ay ki adettim 5 gün gecikti 6.gün siyah çamurumsu bir leke geldi ve 2 gün hiç kan gelmedi ara ara siyah leke var haftasonu olduğundan test yapamadım. Daha önce başına gelmiş birisi yada bilgisi olan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi?
Yerleşme kanaması açık pembe nadirde olsa çamur renginde olabiliyor test alıp yapın benceMerhaba arkadaşlar, uzun süredir bebek çalışması içindeyim doktor kontrollerine gittim sorun gözükmüyor. Bu ay ki adettim 5 gün gecikti 6.gün siyah çamurumsu bir leke geldi ve 2 gün hiç kan gelmedi ara ara siyah leke var haftasonu olduğundan test yapamadım. Daha önce başına gelmiş birisi yada bilgisi olan var mı? Gebelik belirtisi olabilir mi?
O zaman geç adet olacam öyle mievet cnm normalde yum dan sonra kaç gün sonra adet oluyorsan o kadar say muhtemelen leri atar adet
O zaman geç adet olacam öyle mi
İnşallah hayırlı haberlerini alırızKan testi yaptım 94.7 çıktı. Doktor hamilesin ancak kanama olduğundan düşükle de sonlanabilir yada dış gebelik olabilir dedi. Perşembe tekrar kan vereceğim.
Malesef dün kanama başladı doktora gittim hiçbirşey görmediler. Tüpün altında kanama var dediler. Kan testi yapıldı değerim 70 çıktı. Dış gebelikten şüpheleniyorlar. 2 gün sonra kan testi istediler.İnşallah hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?