Hamilelik belirtisi olabilir mi

Birkizz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
57
48
8
Hayırlı akşamlar herkese. Bugün sabah kalktığımda kabiz olduğumu farkettim çok fenaydı anlatamam. Az öncede midem o kadar kötü bulandı ki dayanamayıp istifra ettim:( ve suan acaip halsizim. adetim biteli 14 gün oldu ve adetime daha 2 hafta var sizce bu yaşadıklarım hamilelik belirtisimi

Uzgunum ama sanmam :( kabizliga bisey diyemem yediginiz ictiginiz veya herhangi baska bir rahatsizliktan dolayi olmus olabilir ama ayni sekilde mide bulantisi da oyledir ya bisey dokunmustur ya havalar etkilemistir ya da psikolojiktir. Muhtemelen adet duzeniniz 28-30 gun arasi normal seyrinde devam ediyorsa su aralar yumurtlama doneminde olmaniz lazim . Bata 2 hafta kala hamilelik durumunun olabilecegini , en azindan belirti gosterecegini zannetmiyorum ne yazik ki :(

Uzgunum ama sanmam :KK43: kabizliga bisey diyemem yediginiz ictiginiz veya herhangi baska bir rahatsizliktan dolayi olmus olabilir ama ayni sekilde mide bulantisi da oyledir ya bisey dokunmustur ya havalar etkilemistir ya da psikolojiktir. Muhtemelen adet duzeniniz 28-30 gun arasi normal seyrinde devam ediyorsa su aralar yumurtlama doneminde olmaniz lazim . Bata 2 hafta kala hamilelik durumunun olabilecegini , en azindan belirti gosterecegini zannetmiyorum ne yazik ki :KK43:
Aslinda bende senin gibi düşünüyorum ama bi ihtimal olabilir mi acaba diye dusenmeden de edemedim :) dediğin gibi yediğim birsey dokundu sanırım

Back
X