Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha inan yeter canımslm arkadaşlar bende nette dolaşırken buldum burayı ve çok sevdim bende tüpbebek yaptırdım ve bugün transferimin 6.günü ağrılarım var ama bir sorum olacak bana bir yumurta tarnsfer edildi ve 2 hücreliydi araştırmalarıma göre 4 ve 6 hücreli tutma şansı yüksek deniyo umudum sönmeye başladı aranızda varmı bu şekilde olan 20 sinde kan tahtili yaptırıcaz sonuç ne olur bilmiyorum
slm arkadaşlar 16 nisan 2012 de yumurtalarım toplandı iyiyid sayıda çoktu gelişen embrio sayımda 16 idi tranferim 21 nisanda oldu embrio kalitesi iyi olduğu için doktorum tek tranfer önerdi kalnları dondurduk bugün yani 30 nisan tarihinde tahlil için gitmem gerekiyo ama gidemiyorum :)
benim 2 mayıs 2012 de transferim oldu arada bir kasıklarım belim sancılanıyorum tatlı bir ağrı vurup geçiyo
bu bir belirtimidir. idrar tahlili yapsam belli olurmu. dr test için 15 mayıs dedi belirtiler nasıl olur allah aşkına yazın