Hamilelik belirtisi olan olmayanlar buraya

kızlar bende bi de idrar yanması oluyo doktora söyledim bol su iç dedi 2 gün olmuyor bi daha başlıyor.bu gün yeniden oldu sizde de var mı jelden mi oluyor diyorum jel yerine iğne veriyorlarmış herhalde kahverengi olmuş dün tuv.farkettim ondan sonra yanma başladı

çiğdem32 bulantıları takmıyorsun değil mi artık canım? Bence hiç takma hatta otur dua et olmasın diye,hamilelik bulantısı insanı hayattan bezdirecek tarzda pis bir bulantıdır..normalde sevdiğin şeyler bile burnuna iğrenç gelir,insanların güzel dedikleri kokular seni mahfeder..artan östrojen yapar bunları..kimisi az hisseder ama kimisinede hata cehennem olur,inşallah sende olmaz o bulantılar..inan hiç çekilecek gibi bir şey değildr..

yok takacak halim kalmadı bu gün ultrason günüm çok merak ediyorum bebek veya bebekleri üç transferim var bakalım hayırlısı boş gebelikten korkuyorum şimdi iyi olursa sonra kalp atışı paranoyak bi hamilelik geçireceğim anlaşılan zor

merhaba ben de tüp bebekte 11.günüm yarın test yapıcam ama,hiç belirti yok,sadece canım tuzlu şeyler yemek istiyor,birde göğüslerimdeki damarlar belirginleşti.inşallah dediğiniz gibi allah nasip eder bizede,banada cevap yazarsanız sevinirim

slm arkadaşlar bende nette dolaşırken buldum burayı ve çok sevdim bende tüpbebek yaptırdım ve bugün transferimin 6.günü ağrılarım var ama bir sorum olacak bana bir yumurta tarnsfer edildi ve 2 hücreliydi araştırmalarıma göre 4 ve 6 hücreli tutma şansı yüksek deniyo umudum sönmeye başladı aranızda varmı bu şekilde olan 20 sinde kan tahtili yaptırıcaz sonuç ne olur bilmiyorum

slm kızlar benimde transferim perşembe günü oldu bugün 2.günüm bana 5.gün yani blast embriyo transfer edildi inş. güzel haberleri alırız allah yardımcımız olsunn test günüm 13 şubat :49: yanlız ben çok grip oldum ilaç kullanmıyorum ama çok öksürüyorum bebişime bişi olucak die çok korkuyorum:14::14:

arkadaşlar ayın 01.03.2011 de kan tahlili vericem belli olucak tüp bebek denememiz adet olucam gibi kasıklarımla sancılar oluyor nadir batma gibi birşeyler çok uyuyamıyorum uyanık gibiyim sadece uyanında geriliyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem bugün sanki daha çok adet olucam gibi lütfen bana cevap yazarmısınız?

slm arkadaşlar bende nette dolaşırken buldum burayı ve çok sevdim bende tüpbebek yaptırdım ve bugün transferimin 6.günü ağrılarım var ama bir sorum olacak bana bir yumurta tarnsfer edildi ve 2 hücreliydi araştırmalarıma göre 4 ve 6 hücreli tutma şansı yüksek deniyo umudum sönmeye başladı aranızda varmı bu şekilde olan 20 sinde kan tahtili yaptırıcaz sonuç ne olur bilmiyorum
Allaha inan yeter canım

Merhaba arkadaşlar,

Ocak ayında lucrin Şubat başlarında da gonal-f kullandım 2'si küçük 3 yumurtam oluştuğu için tedavime ara verildi.Sadece biosteron tablet kullandım sonrasında bir sonraki adetimi bekliyorduk tedavi için. Perşembe günü adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.heyecan içerisindeyim hiç bir yere sığamıyorum.biliyorum ilacın etkiside olabilir.doktoruma mail attım durumu anlattım yarın için test yapmamı söyledi.çok hafif kasığıma doğru ağrım oluyor zaman zaman onuda kendimi dinlemekden ben mi uyduruyorum gerçekden bilmiyorum.ateşimi ölçüyorum iki gündür 36.4 den 36.6 ya yükseldi hamilelik varsa ateşin ufak ufak yükselmesi gerekiyor diye biliyorum.yarın testimi yapıcam ama çok korkuyorum tek çizgi görücem diye....tedaviye ara verip hamilelik haberi alanları tanıdım,burdan okudum umarım onlardan biri olurum bende bir an önce yarın olsun istiyorum

slm arkadaşlar 16 nisan 2012 de yumurtalarım toplandı iyiyid sayıda çoktu gelişen embrio sayımda 16 idi tranferim 21 nisanda oldu embrio kalitesi iyi olduğu için doktorum tek tranfer önerdi kalnları dondurduk bugün yani 30 nisan tarihinde tahlil için gitmem gerekiyo ama gidemiyorum :)

benim 2 mayıs 2012 de transferim oldu arada bir kasıklarım belim sancılanıyorum tatlı bir ağrı vurup geçiyo
bu bir belirtimidir. idrar tahlili yapsam belli olurmu. dr test için 15 mayıs dedi belirtiler nasıl olur allah aşkına yazın

slm arkadaşlar 16 nisan 2012 de yumurtalarım toplandı iyiyid sayıda çoktu gelişen embrio sayımda 16 idi tranferim 21 nisanda oldu embrio kalitesi iyi olduğu için doktorum tek tranfer önerdi kalnları dondurduk bugün yani 30 nisan tarihinde tahlil için gitmem gerekiyo ama gidemiyorum :)

sonuçne merak ettim

benim 2 mayıs 2012 de transferim oldu arada bir kasıklarım belim sancılanıyorum tatlı bir ağrı vurup geçiyo
bu bir belirtimidir. idrar tahlili yapsam belli olurmu. dr test için 15 mayıs dedi belirtiler nasıl olur allah aşkına yazın

canım merhaba benimde 27 nisanda yapıldı transferim..benim dün öğlen ve dün gece çok şiddetli ağrım oldu kesildi allahtan.
hani adet olduğunda sökülme acısı yaşıoruz ya ilk gün.aynı öyle bir acı.uykumdan uyandım yemin ederim.acının hissi azda olsa devam edior bi kasılma var kasıklarımda..
belimde ara ara ağrıor.fakat göğüslerimde çok ciddi belirtiler yok.
inşallah bunlar güzel sonuçların habercisidir.her ağrım olduğunda Allahıma şükürler ediyorum :) belirtileri gösterdiği için :)
umutlarım daha da artıor.bugün 9.günüm.10 mayısda test günü

Back
X