Hamılelık belırtısı olan yerlesme kanamasını kacıncı gunde yasadınız

kislar gunaydin
bugun 9.gunum kendimi notur hissediyorum..))) hic bi belirti yok bende,ne lekelenme,ne akinti,ne kasik batmasi hic bisey yok
sadece arasira yoklayan hafif adet agrilarim var,hepsi bundan ibaret
dayanamiyorum buyuk ihtimal carsamba test yapicam:1:

kislarrr cok kotuyum:50::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
bugun 10.gunum sabah hassas testlerden yaptim,regl doneminden 4.gun oncesini cikaran o testlerden
malasef kocaman bi negatif gordum
olsaydi kesin ikinci cizgi silikte olsa cikardi
cunki 2 tane 5.gun embriyosuydu
:50::50::50::50::50::50:

sugarcim neden erkenden yaptinda kendin yiprattin bakim sen
kanda bile cikmayabiliyor yani
idrarda cikmamasi normal
insallah degisir sonucun

guzel anne adaylari size bi sorum olacak
benim dogal regl.donemimle transferim oldu bugun 9.gunum ve 2 tane 4.gun dondurulmus transferim yapildi
acaba idrar testi yapsam cikarmi?
bu arada ben tedavi oncesi ve sonrasi hic bi ilac kullanmadim,doktor normal yolla transfer oldugu icin gerek yok dedi
sadece pregnly catlatma ignesi oldum okadar.
yani ilac etkisi yok adetime gecikmez gibi,yarin adet gunum
offf ne cok sey sordum dimie
optum sizi:16:

slm kızlar benım transferimin 9.gunu lekelenme oldu ve evde idrar testi yaptırdım negatif bugun 11.gün tekrar yaptım birisi koyu renginde birisi silik şeklinde ama 2 çiz beli çıktı yarın kan testi yaptırıcam çok heycanlıyım inşallah oda pozitif çıkar

slm kızlar benım transferimin 9.gunu lekelenme oldu ve evde idrar testi yaptırdım negatif bugun 11.gün tekrar yaptım birisi koyu renginde birisi silik şeklinde ama 2 çiz beli çıktı yarın kan testi yaptırıcam çok heycanlıyım inşallah oda pozitif çıkar

merhaba aygun
ayy valla heycanlandim senin icin,bence hamilesin gibi tatlim ya
lutfen sonucu bildir bizede
anlatirmisin kac embriyo transferin oldu?

guzel anne adaylari size bi sorum olacak
benim dogal regl.donemimle transferim oldu bugun 9.gunum ve 2 tane 4.gun dondurulmus transferim yapildi
acaba idrar testi yapsam cikarmi?
bu arada ben tedavi oncesi ve sonrasi hic bi ilac kullanmadim,doktor normal yolla transfer oldugu icin gerek yok dedi
sadece pregnly catlatma ignesi oldum okadar.
yani ilac etkisi yok adetime gecikmez gibi,yarin adet gunum
offf ne cok sey sordum dimie
optum sizi:16:

minecim bende bilsem ahh kendimi yipratmiyacagimda
en guzeli beklemekte sorunda o zaman sabirsiziz..))))
:1:

bu 3 üncü tüp bebek denemesi ve 2 tane ambiryo transfer oldu.yarın sabah kan vermeye gidecem hastaneye inşallah olumlu cıkar ondada

bu 3 üncü tüp bebek denemesi ve 2 tane ambiryo transfer oldu.yarın sabah kan vermeye gidecem hastaneye inşallah olumlu cıkar ondada

allahim yardincin olsun canim
ama allahin izniyle hamilesin bence
yarin sonuc cikinca
guzelce bi bagir hamisssssssssssssiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye ok mi..))):52:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:64::64::64::64::64::64:

tatlim gozun aydin allahim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah
masallah diyorum sana ve bebisine
sevgiler tatlim

arkadaslar kafam karisti bugun transferimin 10.gunu cok az pembe bi akinti geldi
acaba yerlesme kanamasimi bilemedim
normalde dun veya bugun adet gormem gerekiyordu halen olmadim

kızlar allahım bana nasip eti inşallah herşey yolunda gider dualarım sizlerle inanaın mevlam cümlenize nasip etsin inşllah

merhaba arkadaslar 31 ekımde asılama yaptırdım bugun 12inci günüm pembemsi bı kanama oluyo yerleşme kanaması olabılırmı pazartesı test yaptırıcam karın agrısı falan cok oldu bende byle olan varmı bılgılendırırsenız ck sevınırım

Mrb arkadaslar bugun 6.gunum ve karnımda agrivar aksam 1damla kahveren ki leke gelmis normal mi sıwce

Bana 10.ayin 4dunde tup bebek tranferi yapildi 22.de kan testi yapmami istediler 22sine kadar hic bir sekilde sıkıntim olmadi ama test yapacagim gunun sabahinda kanamam oldu pembemsi biseydi ama test olmumlu cikti hamileymisim dusuk onleyici igne yaptilar dikkat etmemi soyledi doktorum ama kanamam devam ediyo ve korkuyorumda ya dusuk olursa diye aranizda benim gibi olan varmi yada goren duyan bebegime bisey olsun istemiyorum

Benim 7. ve 8. gün kahverengi lekelenmem oldu bu üçüncü tüp bebek denemem yarın test günüm test yaptırmaktan korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan lekeler beni umutlandırdı ama bu işler hiç belli olmuyor, bu tedaviler bana müthiş kilo aldırdı bu arada ,kısa sürede beş kilo aldım moralim bozuldu

Merhaba benim de 5 gün embriyo transfer yapıldı ama ara ara kasık ağrılarım ve bel ağrısı oluyordu 8 gün de kan geldi adet gibi ama 5 gün sürdü bugün kan tersi yapıldım sonucu kadar bilmiyorum sizde pozitif olur mu

Back
X