Hamilelik belirtisi olarak kaşıntı yaşayan var mı

Dilek0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2023
4
1
1
21
Arkadaşlar hamilelik belirtisi olarak kaşıntı yaşayan var mı? Kaşıntı yaşadıktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı varsa kaçıncı haftada yaşadınız?

Arkadaşlar hamilelik belirtisi olarak kaşıntı yaşayan var mı? Kaşıntı yaşadıktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı varsa kaçıncı haftada yaşadınız?
karnım büyümeye başlayınca kaşınmaya başlamıştım.rahmetli oğlumdam geri kalan tek şey çatlaklarım(

Benim reglime 1 gün var, kendimde bu konuyla ilgili asohbet açtım halen cevap bulamadım belki 10 güne yakındır inanılmaz koltuk altlarım kaşınıyor yolasım geliyor günün her saatinde

Ben varım canım. Kurdeşen döküyorum sanmıştım hiç anlam veremedik kaşıntıya. Ertesi gün sabah hiçbişey yokmuş gibi devam ediyordum sonra yine başlıyordu.

İyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…