Hamilelik belirtisi olarak yoğun şeffaf akıntısı olan oldu mu

Ayysssko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
1.219
330
43
25
Kızlar 2 gündür öyle bir akıntım var ki yürürken bile hissediyorum devamlı ıslaklık var ve buna eşlik eden çok tuhaf bir sancı var rahmime doğru çok rahatsız edici bazen ayağa kalkasım bile gelmiyor. Tecrübeli olanlar yazabilir mi

Merhabalar 2 gün önce regl günümde test verdim beta hcg değerim 170 çıktı hamileymişim. Şuan ben 2 güne bir kan vereceğim tek bildiğim bu fakat sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum akıntı var karnımda bazen bir çekme oluyor kasıklara doğru bazen ağrı oluyor sanırım belirtiler bunlar. Gününüzü, gecikmenizi yazmamışsınız o sebeple tam yorum yapmak doğru olmayabilir sadece yaşadığımı söylemek istedim ben ilk başta idrar testi sonra kan testi ile öğrendim.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adet günüme var daha 3 5 gün

İnşallah hamilesindir fakat şunu belirtmek isterim yoğun akıntı ıslaklık regl belirtisi de olabilir ben hep regl olmadan önce sizin belirtilerinizi yaşıyorum hatta şuanda da öyle çok yoğun ve sürekli
Bence beklediğiniz adet tarihinde direkt kan verin

Evet benim de akıntım olur ama bu çok fazla ondan şüphelendim inşallah ya biraz da beklediğimiz için belirti arıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…