Sizin icn en hayirli zamanda gelir insallah bebisin canm benim zamani vardr daha... gelecek aya gel pesimzden insallah
Canimmm hayirlisi olsunnn onumuzde birsuru gunler var degerlendirmek icin
Kiz ben de yatamadm heyecandan.. belki test faln yapip attiysan diye bi bakim dedmmCok heyecanliyim ogleden sonra sonuc cikacak
Dun iki kere yapinca bugun yapmadim canim direk sonucu alicam ama ölüyorum heyecandanKiz ben de yatamadm heyecandan.. belki test faln yapip attiysan diye bi bakim dedmm
Bence saat 9 da ara bi saglik ocagini.. belki sabhtan cikmstrDun iki kere yapinca bugun yapmadim canim direk sonucu alicam ama ölüyorum heyecandan
Bence saat 9 da ara bi saglik ocagini.. belki sabhtan cikmstr
Yok yok gtmeden ara bi eger sonucu sylerse uca uca gdecksin insallahTamam canim hatta gideyim en iyisi
Ayyy canimm insallahhhh dedigin gibi yapayim en iyisiYok yok gtmeden ara bi eger sonucu sylerse uca uca gdecksin insallah
Canım valla bende çok heyecan yaptım ama pozitif kesinlikle sen uça uça gidip geleceksin iyi haberler le bebisin seninle Allah in izniyle bak gorecek snAyyy canimm insallahhhh dedigin gibi yapayim en iyisi
İnsallah canimminsallahh eger varsa halay cekerek gelicem eveCanım valla bende çok heyecan yaptım ama pozitif kesinlikle sen uça uça gidip geleceksin iyi haberler le bebisin seninle Allah in izniyle bak gorecek sn
Beraber çekeriz canımİnsallah canimminsallahh eger varsa halay cekerek gelicem eve
Canm naptn aradn miiİnsallah canimminsallahh eger varsa halay cekerek gelicem eve
Merak ettim bende hadi inşallah güzel haberleKizlar gidip sordum 2 de gelin dedilwr barkod nosu istiyorum attik dediler vallahi insani catlatirlar
Gizel haberlerini bekliyoruz tatlimKizlar gidip sordum 2 de gelin dedilwr barkod nosu istiyorum attik dediler vallahi insani catlatirlar
Kizlar gidip sordum 2 de gelin dedilwr barkod nosu istiyorum attik dediler vallahi insani catlatirlar
Geç döllenme olunca çıkmıyor ama olmaya da bilirKızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi
Caniiiiimmmm ben dedim sana gözün aydın cok sevindim cokHamileyiiiiiiiiiiimmmmm 3 haftalik teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?