- 22 Aralık 2021
- 53
- -2
- 6
- 27
- Konu Sahibi Begenmiyorsanbakma
-
Kaç haftalıksin canım.bende öyleydim.sonradan 6.5 haftalıkken başladı bulantıArkadaşlar merhabalar yeni katıldım bir sorun olcakti hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan varmı teste pozitif idrarda pozitif ama ne mide bulantısı ne kısa ne baş dönmesi ne tiksinme falan hiç bir şey yok arada kasıklarıma küçük ağrılar giriyor ve sırtıma küçük ağrılar giriyor onun dışında herhangi bir sorun yok turp gibiyim benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı acaba
Doktor kese görmediği için dış gebelik olabileceğini söyledi korkuyorum suandaKaç haftalıksin canım.bende öyleydim.sonradan 6.5 haftalıkken başladı bulantı
İşte şuan onlarda yok yani ne koku ne bulantı hiç bir belirti yokMide bulantisi ilerleyen haftalarda basliyor zaten. 7. 8. Hafta gibi. Su an koku hassasiyeti, göğüs hassasiyeti, karinda kramp gibi belirtiler olacaktir. 4 5 haftalik iseniz.
Kaç haftalıksinDoktor kese görmediği için dış gebelik olabileceğini söyledi korkuyorum suanda
Normal canım benim 7. Haftadan sonra başladı, bazılarının olmayada biliyor her kişide farklılık gösterebilirArkadaşlar merhabalar yeni katıldım bir sorun olcakti hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan varmı teste pozitif idrarda pozitif ama ne mide bulantısı ne kısa ne baş dönmesi ne tiksinme falan hiç bir şey yok arada kasıklarıma küçük ağrılar giriyor ve sırtıma küçük ağrılar giriyor onun dışında herhangi bir sorun yok turp gibiyim benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı acaba
Kese göründü kalp atisi duyuldu mu? Haftaniz nedir?İşte şuan onlarda yok yani ne koku ne bulantı hiç bir belirti yok
Ben hamile olduğumu o kadar anlamadım ki merdivenleri koşarak çıkıyordumArkadaşlar merhabalar yeni katıldım bir sorun olcakti hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan varmı teste pozitif idrarda pozitif ama ne mide bulantısı ne kısa ne baş dönmesi ne tiksinme falan hiç bir şey yok arada kasıklarıma küçük ağrılar giriyor ve sırtıma küçük ağrılar giriyor onun dışında herhangi bir sorun yok turp gibiyim benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı acaba
4 hafta 4 gün oldu kese daha oluşmamış denildi sonra şey denildi dış gebelik olabilirKese göründü kalp atisi duyuldu mu? Haftaniz nedir?
15 inde regl oldum 19 Kasım'da çıktım yani şuanda 4 haftalık 4 günlük hamileyim işte doktor kese görmediği için dış gebelik olabileceğini söyledi korkuyorum ondan dolayiBen hamile olduğumu o kadar anlamadım ki merdivenleri koşarak çıkıyordumşu an 8.5 haftalığım asla katlanılmaz bir bulantım olmadı. 7. haftada yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşamaya başladım. Bulantıdan çok mide ağrısı gibi. Göğüslerim dolgunlaştı ama asla çok rahatsız etmedi. Kasık ağrım da gelip gidiyor. Halsizim diyeceğim ama ben normalde de halsiz bi insanım son adete göre kaç haftalık görünüyorsunuz?
4 haftalikKaç haftalıksin
Keseyi ben 5+2 de gördüm hem de çok küçüktü. Acele etmeyin15 inde regl oldum 19 Kasım'da çıktım yani şuanda 4 haftalık 4 günlük hamileyim işte doktor kese görmediği için dış gebelik olabileceğini söyledi korkuyorum ondan dolayi
Belirti yok, acaba dis gebelik mi diye korkmayin. Sagliklidir insallah.4 hafta 4 gün oldu kese daha oluşmamış denildi sonra şey denildi dış gebelik olabilir
İcimi ferahlattin Allah razı olsunKeseyi ben 5+2 de gördüm hem de çok küçüktü. Acele etmeyin
Bende reglim gecikti pozitif değilim kasık ağrım dışında hic bisey yokArkadaşlar merhabalar yeni katıldım bir sorun olcakti hiç hamilelik belirtisi olmadan hamile kalan varmı teste pozitif idrarda pozitif ama ne mide bulantısı ne kısa ne baş dönmesi ne tiksinme falan hiç bir şey yok arada kasıklarıma küçük ağrılar giriyor ve sırtıma küçük ağrılar giriyor onun dışında herhangi bir sorun yok turp gibiyim benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı acaba
Bazen sorunlar olabilir kan tahlili en önemlisi birde ben 5 gün geciktikten sonra test yaptimBende reglim gecikti pozitif değilim kasık ağrım dışında hic bisey yok
Ben iki gündür yapıyorum dün sonradan silik çıktı bugün hic biseu yokBazen sorunlar olabilir kan tahlili en önemlisi birde ben 5 gün geciktikten sonra test yaptim
Cok geriliyorum artik ne test pozitif ne de ağrıların sebebi belliBazen sorunlar olabilir kan tahlili en önemlisi birde ben 5 gün geciktikten sonra test yaptim
Peki kan tahlili yaptın miBen iki gündür yapıyorum dün sonradan silik çıktı bugün hic biseu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?