Şuan hamile misiniz bilmiyorum ama sizin belirtileriniz nasıldı? Ve kac gun gecikti öğrendiniz?Gecikme olduysa sabah ilk idrarla yeniden test yapın bence. Benim gecikme olana kadar hep negatif çıktı
Al benden de o kadar ya bende de aynısı var suanda sabaha karşı bir gaz sancısı sıkıştırdı bi yandan da kasiklarim ağrıdı adet oluyorum sandım olmadim bide göğüs uçlarım günlerdir hassas ama sabaha karşı göğüs yanlarım çok acıdı ama öğleden sonra geçti suanda yok göğüs uçlarım hassas sadeceMerhaba
6 mart en son regl tarihim. 15 mart hatta 16 martın ilk dakikaları korunmasız birlikteliğimiz oldu eşimle. Uzun bir aradan sonra denedik bir tane kızım var 8 yasinda.
Bugun 3 Nisan normalde döngüm 26 27 olur nadir 28.
30 martta kan testi negatif
Halen regl olmadım bugun daha denedim idrar testini ama öğleden sonra 1bucuk gibi negatif... belirtiler allak bullak etti beni. Göğsüm sis sert ağrılı kocaman bi yesil damarım oluşmuş genişlemiş gibi. 2 gun once aksam sanki regl olacagim gibi sancı yaşadım alt karın kasik agrisi hatta sağ kaşığım sancılaninca tamam regl geliyor dedim ama olmadım ... gazım var arada geldi sanıyorum regl ama yok... 3 nisandayiz ara ara sancım sizi şeklinde kasıklarımda
Kafam cok karışık...
Yas 34...
Dün akşam regl oldum ben maalesef...Al benden de o kadar ya bende de aynısı var suanda sabaha karşı bir gaz sancısı sıkıştırdı bi yandan da kasiklarim ağrıdı adet oluyorum sandım olmadim bide göğüs uçlarım günlerdir hassas ama sabaha karşı göğüs yanlarım çok acıdı ama öğleden sonra geçti suanda yok göğüs uçlarım hassas sadece
İnşallah bu döngüde olur bebisin. Ben hala adet olmadım sabah uyandığımda hafif kasık ağrım vardı geçti bide iki sabahtır böyle losyon gibi sarımtırak akintim oluyor ama idrar yaparken yanma acıma vs yok bakalım cumaya randevu aldım nolacak gorucezDün akşam regl oldum ben maalesef...
Sizin de gönlünüze göre olsun inşallah
2 nisanda test verdim negatif çıkmıştı hala olmadım geç yumurtladim galiba ama geç yumurtlama tarihimi de geçti dünİnşallah hayırlı haberi alırsınız
Degilim 48. Günde adet oldum canım inşallah bu ay olur daha yumirtlamam gelmediMerhaba
Hamile misiniz ? Umarım oyledir
Ben bu ay da bekliyorum bakalım
Hayırlı olsun inşallah kolaylıkla olsunDegilim 48. Günde adet oldum canım inşallah bu ay olur daha yumirtlamam gelmedi
Canım reglin 4 gün kala test yapmaya başla hayırlı olsun bence varKızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın
İnşallahCanım reglin 4 gün kala test yapmaya başla hayırlı olsun bence var
Banada haber ver kuzum pazartesi ilk testini yapİnşallah
Naptin canimİnşallah
Test yine negatif çıktıNaptin canim
Ay noyeki ya yarın bi daha deneTest yine negatif çıktı