HAMİLELİK BELİRTİSİ ŞÜPHELERİ

8996asya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
134
54
28
28
Merhabalar bende sitede yeni sayılırım. ocakta bir düşük yaptım maleseef.
ağustos ayında çok garip bir adet dönemi geçirdim. pıhtısız az ve kısa. ama lekelenme 3- 4 gün daha devam etti. akabinde hamilelik testi yaptım fakat bir şey çıkmadı.
şimdi bat 15 ekim, yumurtalama dönemime 4-5 gün var. dün yumurta akı gibi bir akıntım geldi. bu sabahtan beri de geçmek bilmeyen bir bel ağrım var. yumurtalıklarımda doluluk hissediyorum. ara ara ağrı gibi oluyor. test almak isterdim ama gene olmuyor görmekten yoruldum benzeri durum yaşayan var mı?

Merhabalar bende sitede yeni sayılırım. ocakta bir düşük yaptım maleseef.
ağustos ayında çok garip bir adet dönemi geçirdim. pıhtısız az ve kısa. ama lekelenme 3- 4 gün daha devam etti. akabinde hamilelik testi yaptım fakat bir şey çıkmadı.
şimdi bat 15 ekim, yumurtalama dönemime 4-5 gün var. dün yumurta akı gibi bir akıntım geldi. bu sabahtan beri de geçmek bilmeyen bir bel ağrım var. yumurtalıklarımda doluluk hissediyorum. ara ara ağrı gibi oluyor. test almak isterdim ama gene olmuyor görmekten yoruldum benzeri durum yaşayan var mı?Merhaba

Merhaba; Belirtmiş olduğunuz duruma göre yumurtlama öncesi ağrı yaşıyor olabilirsiniz. O dolgunluk ve ağrı yumurtlamaya yakın ya da tam yumurtlama gününde oluyor. Kan testi yaptırdınız mı peki? Ağustos adetim garip geçti demişsiniz ben olsam her türlü testi yaptırırdım :)

Merhaba; Belirtmiş olduğunuz duruma göre yumurtlama öncesi ağrı yaşıyor olabilirsiniz. O dolgunluk ve ağrı yumurtlamaya yakın ya da tam yumurtlama gününde oluyor. Kan testi yaptırdınız mı peki? Ağustos adetim garip geçti demişsiniz ben olsam her türlü testi yaptırırdım :)
hayır kan değil idrar testi yaptım, bir öncesinde düşüğüm olduğu için bu sefer kan testi vermekten açıkcası çekindim varsa bir şey bir dahaki ay anlarım diye düşündüm ama belirtiler böyle olunca heyecan yaptım:)
normalde yumurtlama dönemimde böyle bisey asla yasamam sadece akıntıdan anlardım garip geldi o yüzden acaba aynısını yaşayıp hamile olduğunu ögrenen olmusmudur diye merak ettm:))

Back
X