Hamilelik belirtisi test bhcg

Zeyzey272727272727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
210
71
28
29
Merhaba kızlar bu ay yine çok tuhaf şeyler oluyor😊 adetim gecikti bugun 2. Gün dün dayanamadım yine test yaptım hayalet çizgi cikti ve yine bekleyemedim gece kan verdim normalde hep 0.4 çıkan bhcg 1 çıktı yükselir mi sizce ya 2 3 gün sonra adet olmazsam yine gidip kan vericem ama anlamadım normalde testte çıkmaz kanda çıkar benim teste çok silikte olsa çizgi vardı ilk kez gördüm o kadar heyecanlandım ki ama kanda 1 çıktı negatif oluyor oda hicbisey anlamadım test mi yanlış geç döllenme mi var acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar bu ay yine çok tuhaf şeyler oluyor😊 adetim gecikti bugun 2. Gün dün dayanamadım yine test yaptım hayalet çizgi cikti ve yine bekleyemedim gece kan verdim normalde hep 0.4 çıkan bhcg 1 çıktı yükselir mi sizce ya 2 3 gün sonra adet olmazsam yine gidip kan vericem ama anlamadım normalde testte çıkmaz kanda çıkar benim teste çok silikte olsa çizgi vardı ilk kez gördüm o kadar heyecanlandım ki ama kanda 1 çıktı negatif oluyor oda hicbisey anlamadım test mi yanlış geç döllenme mi var acaba yardımcı olur musunuz
Kan testinde 1 olan değer idrar testinde çıkmaz canım test bozuktur bekle adetin gelmzse tekrarlarsın ama 2 gün gecikmeye kanda da çıkardı diye düşünüyorum

Kizlar benim teste pozitif kan da negatif neden acaba
Screenshot_20231005_195237_Gallery.webp

Korktum bende baska bisi cikmasin die kan da daha erken mi acaba bilemedim reglimin gecmesini beklemek en iyisi

Kizlar dun kan testi yPtirdim reglime 10 gjn var

Eklentiler

• Screenshot_20231004_224623_e-Nabz.webp
    Screenshot_20231004_224623_e-Nabz.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 71
Back
X