• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi test

Hamilelikvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
5
0
1
25
3-4 gün önce regl olacağımı sandım. 2-3 gün boyunca hafif, kırmızı-kahverengi akıntım oldu; sonra devam etmedi. PKOS olduğu için 59 gündür regl olamıyordum; belki de yumurtlamam olmadığından böyle olduğunu düşündüm. Son 3-4 aydır çocuk istiyordum, ama sonra bu düşünceden vazgeçtim. Bu akıntı yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Bu yüzden test yaptım ve kan verdim. Regl olmadım ama yumurtlamış olabilir miyim? İdrara batırır batırmaz ikinci çizgi hemen çıktı; 5 dakika bile beklemedim. Sizce hamile miyim?

IMG_1113.webp

Eklentiler

• IMG_1110.webp
    IMG_1110.webp
    14 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1111.webp
    IMG_1111.webp
    21 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_1113.webp
    IMG_1113.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_1114.webp
    IMG_1114.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 22
3-4 gün önce regl olacağımı sandım. 2-3 gün boyunca hafif, kırmızı-kahverengi akıntım oldu; sonra devam etmedi. PKOS olduğu için 59 gündür regl olamıyordum; belki de yumurtlamam olmadığından böyle olduğunu düşündüm. Son 3-4 aydır çocuk istiyordum, ama sonra bu düşünceden vazgeçtim. Bu akıntı yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Bu yüzden test yaptım ve kan verdim. Regl olmadım ama yumurtlamış olabilir miyim? İdrara batırır batırmaz ikinci çizgi hemen çıktı; 5 dakika bile beklemedim. Sizce hamile miyim?

Eki Görüntüle 3675050
Kanda ne çıktı ?

Back
X