Hamilelik belirtisi

Seclll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
16
9
1
36
İlk hamilelik Belirtileri arasında karında gerginlik ve dolgunluk ağırlık hissi yaşayan var mi

İlk hamilelik Belirtileri arasında karında gerginlik ve dolgunluk ağırlık hissi yaşayan var mi
Bu ayni zamanda regl belirtisi. Direkt hamilelik belirtisi demek zor. Yerleşme kanamasi, koku hassasiyeti, göğüs hassasiyeti gibi seyler ilk belirtiler arasinda yer aliyor çoğunlukla.

Bu ayni zamanda regl belirtisi. Direkt hamilelik belirtisi demek zor. Yerleşme kanamasi, koku hassasiyeti, göğüs hassasiyeti gibi seyler ilk belirtiler arasinda yer aliyor çoğunlukla.
Regl olacağım zaman göğüs hassasiyeti oluyor bende 15 gün var Regle

o zaman yumurtlama belirtisi sizinkiler.. 15 gun kala daha yumurtluyorsunuz.. gebelik belirtisi olmasi imkansiz. cok dusuk ihtimal erken yumurtladiysaniz ve gebelik olustuysa onda bile daha belirti baslamaz.

Regle 15 varsa sizce hamilelik belirtisi yasamaniz mümkün mü? Ancak simdilerde yumurtlama oluyordur. Gebelik nasil olusur yazip youtubedan izleyin lütfen.

O isler izlemekle falan olmuyor Allah verdi mi veriyor ablam regle 15 gün varken hamile kaldi 10 gün kala da pozitif çıktı
Regle 15 varsa sizce hamilelik belirtisi yasamaniz mümkün mü? Ancak simdilerde yumurtlama oluyordur. Gebelik nasil olusur yazip youtubedan izleyin lüt

O isler izlemekle falan olmuyor Allah verdi mi veriyor ablam regle 15 gün varken hamile kaldi 10 gün kala da pozitif çıktı
Regli duzensizdir ne zaman yumurtladigi belli değildir. Düzensiz olunca Ne zaman regl olacagi belli degilse 15 gun varken hamile kaldi denmez. 15 gun kısmı belirsizdir çünkü. Yumurtlama olur, 13 14 gun sonra regl olunur. Bu boyledir. Ovulasyonla takip edince yumurtlama gunu üstüne 14 gün say, öyle test yap denir. Her şey mucizevi ya da inanilmaz degildir. Hepsinin bilimsel bir aciklamasi var. Yeter ki oyle bakalim, ogrenmeye acik olalim.

Regli duzensizdir ne zaman yumurtladigi belli değildir. Düzensiz olunca Ne zaman regl olacagi belli degilse 15 gun varken hamile kaldi denmez. 15 gun kısmı belirsizdir çünkü. Yumurtlama olur, 13 14 gun sonra regl olunur. Bu boyledir. Ovulasyonla takip edince yumurtlama gunu üstüne 14 gün say, öyle test yap denir. Her şey mucizevi ya da inanilmaz degildir. Hepsinin bilimsel bir aciklamasi var. Yeter ki oyle bakalim, ogrenmeye acik olalim.

Siz yanlış biliyor olabilir misiniz yada istisnalar oluyor demek ki ilişkiden bir hafta sonra test yaptı ve çıktı. Her şey mucize değildir tabi de yaşamayan bilemez. Çok bildiğinizi sanıyorsunuz ama araştırarak olmuyor yaşayanlardan ogrenmek gerek ve dediğim gibi ablamda yaşadım ki yumurtlama hesaplayarak hamile kaldı düzensiz olsa yumurtlama da hamile kalmazdı. Bilip bilmeden yazmayın lütfen herkes kadın doğum uzmanı maşallah

Siz yanlış biliyor olabilir misiniz yada istisnalar oluyor demek ki ilişkiden bir hafta sonra test yaptı ve çıktı. Her şey mucize değildir tabi de yaşamayan bilemez. Çok bildiğinizi sanıyorsunuz ama araştırarak olmuyor yaşayanlardan ogrenmek gerek ve dediğim gibi ablamda yaşadım ki yumurtlama hesaplayarak hamile kaldı düzensiz olsa yumurtlama da hamile kalmazdı. Bilip bilmeden yazmayın lütfen herkes kadın doğum uzmanı maşallah
Hicbir uzmanlığım yok. Ogrendiklerimin çoğunu buradan ogrendim. Buradaki insanlardan ogrendim. Tecrubeli annelerden ogrendim. Bir sey ogrenmek istediginiz icin buraya konu actiniz siz de. Gelen fikirlere bu kadar kapali iseniz 1 haftada hamile kalan ablaniza sorup öğrenebilirsiniz.

Sorup
Hicbir uzmanlığım yok. Ogrendiklerimin çoğunu buradan ogrendim. Buradaki insanlardan ogrendim. Tecrubeli annelerden ogrendim. Bir sey ogrenmek istediginiz icin buraya konu actiniz siz de. Gelen fikirlere bu kadar kapali iseniz 1 haftada hamile kalan ablaniza sorup öğrenebilirsiniz
Sorup öğrendim merak etmeyin ayrıca ablam haklı çıktı

Back
X