Hamilelik belirtisi

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti belimde çok ağrıyor karnım davul gibi şişti gaz sancısı ara ara karın ağrısı sizce normal mi yada siz böyle bir durum yaşadınız mı arkadaşlar ne zaman yapmalıyım

Test yaptinizmi

Merhaba benimde bat 24 eylüldü hala regl başlamadı. Ama üç dört gündür olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor. Sürekli değil zaman zaman. Ve beyaz akıntım var aslında beyazmı sarımtrak mı anlamış değilim. Bunlar dışında hafif bel ağrım var. Test yaptım negatif çıkıyor. Umudum yok muhtemelen gecikme yaşıyorum.

Önceden bende yaşıyordum polikistik over hastasıydim doktor ilaç verdi bayadir düzenli bir şekilde oluyorum ama ilk defa gaz sancısı çekiyorum karnım çok şişti belim ağrıyor göğüslerim açıyor bakalım inşallah hayırlısı olur

Yok hayır daha yapmadım ne yapmalıyım acaba biraz d korkuyorum tek çizgi gorucem diye
Gecikmişsiniz tek çizgiyi gormeseniz bile kırmızıları goreceksiniz elbet o yüzden test yapın belirtileriniz adeet belirtisi de olabilir gebelik belirtisi de burda keşke belirtiyor göre anlayabilseydik hamile mi degil mı diye ama anlayamiyoruz

Düzenlidir regl aslında ama stres yapıyorum bu yüzden de olabilir bilemiyorum canım. Aslında senin belirtilerin çok daha yakın hissettiriyor. İnşallah bu ay o ay olur :) Bir iki gün daha beklemek en mantıklısı gibi.

Bu ay herkes gecikme yaşıyor bende 10 gün oldu randevu aldım yarın doktora gideceğim kahverengi leke olarak geliyor kesiliyor adet yok

İnşallah canım umutlarimiz yeşerir hepimizin ben hissediyorum var ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum sadece

Bu ay herkes gecikme yaşıyor bende 10 gün oldu randevu aldım yarın doktora gideceğim kahverengi leke olarak geliyor kesiliyor adet yok
Test yaptınız mı benim daha 2 olunca bilemedim açıkçası ama 10 günde baya olmuş inşallah vardır doktora gidersin bebeğini görürsün

Test yaptınız mı benim daha 2 olunca bilemedim açıkçası ama 10 günde baya olmuş inşallah vardır doktora gidersin bebeğini görürsün
Evet dün gece yaptım tek çizgi çıktı bende anlamadım bu gecikmeyi ilk defa bu kadar çok gecikme yaşıyorum sizde kahverengi lekelenme var mı bende 3 4 gün geldi sonra o da bitti

Keske ya zor süreçler gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun yarın deniyeyim o zaman nasip de varsa zaten çıkar insana iyi geliyor burda birileriyle konuşmak güç veriyor deniycem

Evet dün gece yaptım tek çizgi çıktı bende anlamadım bu gecikmeyi ilk defa bu kadar çok gecikme yaşıyorum sizde kahverengi lekelenme var mı bende 3 4 gün geldi sonra o da bitti
Yok hayır bende gaz sancısı var karnım kocaman oldu belim ağrıyor göğüslerim açıyor bu kadar

Keske ya zor süreçler gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun yarın deniyeyim o zaman nasip de varsa zaten çıkar insana iyi geliyor burda birileriyle konuşmak güç veriyor deniycem
Rabb'im güzel sonuçlar almayı nasip etsin size inşallah müjdeli haberler alırsınız .testten başka çaren yok . Geçikip ümitlenmektense sonucunu al

Merhaba kızlar, hala regl başlamadı, bu sabahta test yaptım negatif malesef. Gecikme benim ki( inşallah siz güzel haberler verirsiniz.

Canım ben bugün test yaptım çok silik çıktı 3. gün bugün benim

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-27-16-21-27-898_com.miui.gallery.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…