- 27 Eylül 2021
- 201
- 137
- 33
- 34
- Konu Sahibi HurremSultaan
Arkadaslar merhaba, afedersiniz ama sümüksü bir akıntı beyaz hatta sprem gibi (böyle tarif ettiğim için özür dilerim.) hamilelik belirtisi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetine kaç gün varArkadaslar merhaba, afedersiniz ama sümüksü bir akıntı beyaz hatta sprem gibi (böyle tarif ettiğim için özür dilerim.) hamilelik belirtisi mi?
eğer lekenme ilk adet günü sayılıyorsa 3 gün geçti ama sayılmıyorsa 1 gün geçti bu konuda da bir kaç doktora sordum kafam karıştıAdetine kaç gün var
Geciktiniz mi yanieğer lekenme ilk adet günü sayılıyorsa 3 gün geçti ama sayılmıyorsa 1 gün geçti bu konuda da bir kaç doktora sordum kafam karıştıperşembe cumartesi arası hafif kasıklarım agrıyordu bugunse hıc bı agrım yok akıntım var
EvetGeciktiniz mi yani
Test yapmadiniz mi gebelikle adet belirtileri ayni oluyor elinizde gebelik testi var mı yada ovulasyon
Asi bazılarında gecikme yapmıştı çevremde yarın direk Kanda verebilirsiniz inşallah istediğiniz sonucu alırsınızBiontech aşısı da oldum Perşembem beri olcak gibiyim olmadım hıc kafam cok karıstı yurtd
ben yurtdısındayım haftasonu kapalı oldugu ıcın eczaneler yapamadım yarın yapacagım inşallah sadece merak ettim akıntı belirtisi mi diye cok acemiyim kafam karıstı![]()
Acaba merak ettım gecıkme olurken adet olucak gibi belirtileri oldumu? Amin cok teşekkürAsi bazılarında gecikme yapmıştı çevremde yarın direk Kanda verebilirsiniz inşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Aynen olurmuş adetle gebelik belirtisi aynıymışAcaba merak ettım gecıkme olurken adet olucak gibi belirtileri oldumu? Amin cok teşekkür![]()
İnşallah bebiş vardır cok teşekkür ederim sagolunAynen olurmuş adetle gebelik belirtisi aynıymış
İnşallahİnşallah bebiş vardır cok teşekkür ederim sagolun![]()