Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi L A L
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.303
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Herkese merhaba ben uzun zamandır takip ediyorum yeni üye olmak nasip oldu sizlere sorun olucak cevaplarsanız çooook sevinirim 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım ilk defa denemeniz oldu 10 gün önce birlikte olduk yumurtama günümdü 2 şer gün arayla malum şeyi gerçekleştirdik reglime 8 gün var ve ara ara kasık ağrılarım oluyor karnım şiş, bağırsaklarım hareket halinde, göğüslerimin yanları ağrıyor bu regl ağrısı da olabilir hemenn tutmasını beklemiyorum ama şüphede ettim bugün test yaptım çook silik bir beyaz çizgi gördüm sizce bar mıdır

Bence henüz erken, yumurtlamadan sonraki 14. Gün daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz.

Bence henüz erken, yumurtlamadan sonraki 14. Gün daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz.
Teşekkür ederim bende o yüzden pek umutlanmıyorum daha ilk olduğu için biraz heyecanlandım sanırım

Ben adet olmadan 10 gün öncesinde hafif beyaz pembe renk bi damla akıntı olmuştu. Yerleşme kanaması idi. O gün anlamıştım gebe olduğumu. Ve içimden de bu ay oldu diyordum. Kaşık ağrısı oluyor ama regl ağrısı gibi Bi ağrı yaşamadım. Rabbım gönlüne göre versin.

Rabbim hayırlı evlat nasip etsin öncelikle. Bugün test yaptıysan yarını atla sonraki gün tekrar test yap ve testleri karşılaştır yada buraya da atabilirsin resmini. Daha koyu çıkarsa aynı şekilde bi gün atlayıp tekrarla. Adetin geçincede kan verirsin.

Amiin cümlemize inşallah Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasınDirek çöpe attım maalesef erken gebelik testi yapmıştım ama baya erken oldu sanırım çünkü daha 8 Günüm var yarından sonra ki atabilirim gerçi eşim regli bekle diue çok ısrarcı belki bekleyebilirim

Amin inşallah olmazsada üzülmem zaten daha ilk deneme olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…