Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim adetim çok düzensiz. Doktora gittim hiçbir sıkıntı yok. 4-5 kadar kahverengi lekelenmem vardı. 2 gündür kesildi hiçbir şey yok. Lekelenmenin olduğu 4-5 gün kadar bel ağrım aşırı çoktu. Sizce bu belirti hamilelik midir?
Kızlar benim adetim çok düzensiz. Doktora gittim hiçbir sıkıntı yok. 4-5 kadar kahverengi lekelenmem vardı. 2 gündür kesildi hiçbir şey yok. Lekelenmenin olduğu 4-5 gün kadar bel ağrım aşırı çoktu. Sizce bu belirti hamilelik midir?
Adet düzensizliğim olduğu için hesaplayamıyorum. 2-3 ay da bir oluyorum. Doktora gittim tüm tahlil muayene tetkikler yapıldı hiçbir sorun yok vucut böyle dedi. Gebelıge engel durumun yok sadece yumurtlama gününü kaçırma dedi. O yüzden en son 35 gün önce adet olmuştum
Adet düzensizliğim olduğu için hesaplayamıyorum. 2-3 ay da bir oluyorum. Doktora gittim tüm tahlil muayene tetkikler yapıldı hiçbir sorun yok vucut böyle dedi. Gebelıge engel durumun yok sadece yumurtlama gününü kaçırma dedi. O yüzden en son 35 gün önce adet olmuştum
Ağrılar yumurtlama zamanı da olabiliyormuş, ben uzun süre doğum kontrol hapı kullandım daha önce böyle değildi yumurtlama zamanım 2 aydır kasık, yumurtalık ve bel ağrısı oluyor yumurtlama zamanlarında sizinde öyle olabilir belki, belki de gebelik inşallah öyledir