Hamilelik belirtisi

Ilgz48

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
9
1
16
34
Arkadaşlar selam son regl tarihim 10 Evde test yaptım pozitif çıktı kan testi oldum pozitif çıktı dr kontrolünde kese oluşmuş fakat içi boş mu dolu mu bilmiyoruz henüz. Dr bu ay sonu tekrar gel dedi yalnız regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara onun dışında biraz halsizlik var. Başka bisi yok özellikle bulantı hiç olmadı sizce neden olabilir??

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam son regl tarihim 5 Ekim beklediğim adet tarihim ise 10 kasımdi. Evde test yaptım pozitif çıktı kan testi oldum pozitif çıktı dr kontrolünde kese oluşmuş fakat içi boş mu dolu mu bilmiyoruz henüz. Dr bu ay sonu tekrar gel dedi yalnız regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara onun dışında biraz halsizlik var. Başka bisi yok özellikle bulantı hiç olmadı sizce neden olabilir??
Ağrı çok şiddetli değilse normaldir. Sonuçta bebek yerleşiyor rahim büyüyor. Bulantı içinde daha erken. Veya hiç bulantınız olmayabilir herkeste olucak diye bir kural yok. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bulantım olmaması korkutmuştu açıkçası. İçime su serptiniz çok teşekkür ederim iyi dilekler için 🙏

yaşadığınız belirtiler çok normal aynılarını ben de yaşıyorum.. bulantı konusuna gelirsek her hamile bulantı yaşamayabilir.. ama bulantı özellikle 6. haftadan sonra başlıyor

Bakalim bende 6. Haftadayim sanırım şuan hayirlisi bekleyelim görelim insan yine de merak ediyor. Size de kolay bir hamilelik diliyorum sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 😊

Arkadaşlar selam son regl tarihim 5 Ekim beklediğim adet tarihim ise 10 kasımdi. Evde test yaptım pozitif çıktı kan testi oldum pozitif çıktı dr kontrolünde kese oluşmuş fakat içi boş mu dolu mu bilmiyoruz henüz. Dr bu ay sonu tekrar gel dedi yalnız regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ara ara onun dışında biraz halsizlik var. Başka bisi yok özellikle bulantı hiç olmadı sizce neden olabilir??
Benimde regl günüm seninle aynı sadece adet 5 Kasım'dı. Şuan daha ben kontrole gitmedim ama bende de regl olacakmışım gibi ağrı var. Yerleşme ağrısı diyorlar 8.haftaya kadar devam ediyormuş sanırım

Ben erken davrandım zaten tesadüfen test yapayım dedim çift çizgi görünce dr gittim direkt kan testi vs derken ay sonunda gideceğim kontrole tekrar. Sende ne gibi değişiklikler var peki şuan

Back
X