Hamilelik belirtisi

melek bas1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
32
5
6
29
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce leke şeklinde pembemsi leke geldi şuan geçti bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı gebelik var mı sizce?

Eklentiler

• 44732F07-7F31-4726-8B96-952BB4714A16.webp
    44732F07-7F31-4726-8B96-952BB4714A16.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce leke şeklinde pembemsi leke geldi şuan geçti bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı gebelik var mı sizce?
Günaydın canım testine göre hamileik var gibi günün geçince tekrarla pembemsi leke yerleşme kanaması diye biliyorum günün geçince kan ver hayırlısı olsun inşallah

Evet var ama en kesini kan tabiki benim kanda da çıkmıştı RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN 💕

Kızlar ben bir şey sorucam benim şimdi adetime altı gün var sabahtan akşama kadar gogusume arada sizlama bazende arada ağrı oluyor çok sıcak oluyor böyle sanki hafif yanma var normalde göğüslerim gevşektir ama iki gündür biraz şişlik var gibi ama akşam yatigimda üstüne yatigimda falan bir ağrı falan hissetmiyorum acaba psikolojik mi birde adet sancılarim oluyor saniyelik kasıkta arada batma karnımın aşagisi da bazen batma ağrı oluyor bazen afedirsiniz lavaboya gidince kasıklarıma sanki bıçak saplaniyor gibi adetime altı gün var test yapsam cikarmi

var bence hayırı olsun inşallah. benimde adet günümden bir gün önce kaset testte silik çıkmıştı öyle öğrenmiştim. testi tekrarlayın yine çıkarsa kan verin :)

Back
X