- 16 Aralık 2021
- 32
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi melek bas1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre var günün geçti mi pekiMerhaba arkadaşlar 3 gün önce leke şeklinde pembemsi leke geldi şuan geçti bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı gebelik var mı sizce?
Günaydın canım testine göre hamileik var gibi günün geçince tekrarla pembemsi leke yerleşme kanaması diye biliyorum günün geçince kan ver hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar 3 gün önce leke şeklinde pembemsi leke geldi şuan geçti bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı gebelik var mı sizce?
Bu arada belirttilerin neler2 günüm var
Çok teşekkür ederim inşallahGünaydın canım testine göre hamileik var gibi günün geçince tekrarla pembemsi leke yerleşme kanaması diye biliyorum günün geçince kan ver hayırlısı olsun inşallah
Aşırı şekilde idrara çıkıyorum tatlıya aşırı düştüm ve ğögüslerim dolgun oldu rengi koyulaşmaya başladı sankiBu arada belirttilerin neler
Amin inşallahEvet var ama en kesini kan tabiki benim kanda da çıkmıştı RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN![]()
Canım inşallah hayırlısı olur kan ver adet geçinceAşırı şekilde idrara çıkıyorum tatlıya aşırı düştüm ve ğögüslerim dolgun oldu rengi koyulaşmaya başladı sanki
Öyle yapmayı düşünüyorumCanım inşallah hayırlısı olur kan ver adet geçince
AynenÖyle yapmayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim inşallahvar bence hayırı olsun inşallah. benimde adet günümden bir gün önce kaset testte silik çıkmıştı öyle öğrenmiştim. testi tekrarlayın yine çıkarsa kan verin :)