- 15 Eylül 2022
- 1.788
- 865
- 53
Dua edin ne olurHayirlisiyla bekliyorum guzel haberleri
Rabbim hayirli saglikli bir evlat gonlune gore bir sonuc versin insaAllah muslumanin muslumana duasi kabuldur canm sende bana dua et cok skintilarim var Rabbim hayirli kapilar acsinDua edin ne olur
Ederim tabiki..Rabbim size ve isteyen herkese en hayirlisindan sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. devletine milletine faydalı evlat olsunlarRabbim hayirli saglikli bir evlat gonlune gore bir sonuc versin insaAllah muslumanin muslumana duasi kabuldur canm sende bana dua et cok skintilarim var Rabbim hayirli kapilar acsin
Çıkar tabii :)Kızlar merhaba
Ben adetime 5 gün kala ovülasyon testini pozitif gördüm adetim düzeniz olduğu için geç yumurtlama olarak değerlendirdim sizce de öyle midir? Şu an olmam gereken adeti 6 gün geçtim yumurtlama üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Amin amin aminEderim tabiki..Rabbim size ve isteyen herkese en hayirlisindan sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. devletine milletine faydalı evlat olsunlar
Maalesef ki ben regl oldumAmin amin amin
ALLAH ne zmn nasip ederse olucak merak etme ama senin gecikmisti mevsimsel yada strs kaynaklimi acaba .hayirlisiyla sende bu ay ovulasyon al bnde oyle yapicam ilkdefa denicem valla sende adet bitr bitmez al dene bakalim nemzn yumurtlama gunumuz ogreniyorlarmus .ama yine de nasip ovulasyon testini kullanip kalamaynda var kalanda var hersey Rabbimin takdiri canm .Maalesef ki ben regl oldum
Ben gecen ay ovülasyon testi ile takip etmiştim hatta klomen kullanmıştım yumurtalarım gelişmişti doktorum iki uc güne çatlar dediği halde ovulasyon testinde pik göremedim o yüzden bu ay ovulasyon testi kullanmadan devam ettim.. inşallah bu ay nasip olursa ovülasyon testi almayı düşünüyorum..fakat ben bu deprem haberlerine çok üzüldüm çok strese girdim sanırım reglim de o yüzden gecikti..Mart ayında tekrar regl olursam doktoruma tekrardan gideceğim aşılama yapacak.. yumurta tembelliğim var benim o yüzden ilaç kullanmadan yumurtam gelişmiyorALLAH ne zmn nasip ederse olucak merak etme ama senin gecikmisti mevsimsel yada strs kaynaklimi acaba .hayirlisiyla sende bu ay ovulasyon al bnde oyle yapicam ilkdefa denicem valla sende adet bitr bitmez al dene bakalim nemzn yumurtlama gunumuz ogreniyorlarmus .ama yine de nasip ovulasyon testini kullanip kalamaynda var kalanda var hersey Rabbimin takdiri canm .
Canm benm Allah gonlune gore versin.Bu depremler gercekten derinden vurdu bizi dualrimiz hep ordakilerle haberleri acamiyorum agliyorum dayanamiyorum bnde.yumurta tembelligi bende de vardi birtarafimda ama hamile kaldm tabi dusuk yaptm rahatszdm oyuzden.Rabbim iyi doktorlara rast getrsin hayirli zamanda nasiip edicektir merak etme.Allah bu cuma bu recep ayi hurmetine bizleri sikintilaridan feraha cikarsinBen gecen ay ovülasyon testi ile takip etmiştim hatta klomen kullanmıştım yumurtalarım gelişmişti doktorum iki uc güne çatlar dediği halde ovulasyon testinde pik göremedim o yüzden bu ay ovulasyon testi kullanmadan devam ettim.. inşallah bu ay nasip olursa ovülasyon testi almayı düşünüyorum..fakat ben bu deprem haberlerine çok üzüldüm çok strese girdim sanırım reglim de o yüzden gecikti..Mart ayında tekrar regl olursam doktoruma tekrardan gideceğim aşılama yapacak.. yumurta tembelliğim var benim o yüzden ilaç kullanmadan yumurtam gelişmiyor
Amin inşallah doktorum da çok iyi sağolsun hemen tüp bebek denemedi önce ilaçlarla denedi sonra aşılama yapalım dedi aşılama olacağı ay ben bıraktım folik asitim bitene kadar durayım dedim..ki bana çoğu doktor senin çocuğun olmaz dedi simdiki doktorum da olur diyor. Herşey dua ile rabbim isteyen herkese nasip etsinCanm benm Allah gonlune gore versin.Bu depremler gercekten derinden vurdu bizi dualrimiz hep ordakilerle haberleri acamiyorum agliyorum dayanamiyorum bnde.yumurta tembelligi bende de vardi birtarafimda ama hamile kaldm tabi dusuk yaptm rahatszdm oyuzden.Rabbim iyi doktorlara rast getrsin hayirli zamanda nasiip edicektir merak etme.Allah bu cuma bu recep ayi hurmetine bizleri sikintilaridan feraha cikarsin
Amin canm bende folik asit kullaniyorum basladm iki ay olduAmin inşallah doktorum da çok iyi sağolsun hemen tüp bebek denemedi önce ilaçlarla denedi sonra aşılama yapalım dedi aşılama olacağı ay ben bıraktım folik asitim bitene kadar durayım dedim..ki bana çoğu doktor senin çocuğun olmaz dedi simdiki doktorum da olur diyor. Herşey dua ile rabbim isteyen herkese nasip etsin
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz pekiAmin canm bende folik asit kullaniyorum basladm iki ay oldu
Hiç test yapmadım korktum ne bilim daha önce gecikmeler olmuştu test yaptığımda negatifti ama hiç adete 1 hafta kala böyle bi lekelenme yaşamadım ve günüm geçti oyüzden yarın drek doktora gidiyorum ne olacaksa olsun artık bu heyecan beni mahfetti zatenCanm benm regl.oldum ama neden bilmiyorum kanama cok az sag kasigimda agri var acaba dusuk mu diye kafam karisio ama yarin tamamen kanama olursa gercek adet olmusum demek .hayirli haberlerini bekliyoruz ve test yaptin mi hic ben dayanamayip 3gun once yaptim regldan negatif cikti zaten.
Evet doktora git bnde merak ettim haber verirsin ben reglm tam odu zaten bu ay ovulsyon bi denicem meraktan bakalim hayirlisiHiç test yapmadım korktum ne bilim daha önce gecikmeler olmuştu test yaptığımda negatifti ama hiç adete 1 hafta kala böyle bi lekelenme yaşamadım ve günüm geçti oyüzden yarın drek doktora gidiyorum ne olacaksa olsun artık bu heyecan beni mahfetti zaten
Hala olmadım kasıklarımda ara ara hafif ağrı oluyo ve sadece akıntım var okadar yarın sabah öğrenecem neyim olduğunu inş paylaşırım canımEvet doktora git bnde merak ettim haber verirsin ben reglm tam odu zaten bu ay ovulsyon bi denicem meraktan bakalim hayirlisi
Doktora gittim ultrasonda bişey gözükmedi kan testi verdi yaptım öğlene kadar çıkarmış biraz moralim bozuldu ama beklicem bakalımEvet doktora git bnde merak ettim haber verirsin ben reglm tam odu zaten bu ay ovulsyon bi denicem meraktan bakalim hayirlisi
Moralin bozulcak birsey yok kan testinonemli ultrason degil belki biliyorsundur 5 haftaya kadar gorunmuyor kese alttan ultrasonla bile baksa 3haftalik tan kucukse yine gozukmez bakalim kan da ne cikyor bisey cikmasada hayirlisi buymus demek diger aya nasip bende bu ay bekledim nasip degilmis simdi diger ay bakalim denemelere devam:)Doktora gittim ultrasonda bişey gözükmedi kan testi verdi yaptım öğlene kadar çıkarmış biraz moralim bozuldu ama beklicem bakalım
Sonucun cikmiş mi baktinmi e nabizaDoktora gittim ultrasonda bişey gözükmedi kan testi verdi yaptım öğlene kadar çıkarmış biraz moralim bozuldu ama beklicem bakalım
Aynen hayırlısı daha sonucum çıkmadı bekliyorum Allah sizede isteyen herkese nasip etsin inşallahMoralin bozulcak birsey yok kan testinonemli ultrason degil belki biliyorsundur 5 haftaya kadar gorunmuyor kese alttan ultrasonla bile baksa 3haftalik tan kucukse yine gozukmez bakalim kan da ne cikyor bisey cikmasada hayirlisi buymus demek diger aya nasip bende bu ay bekledim nasip degilmis simdi diger ay bakalim denemelere devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?