Hamilelik belirtisi

As6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
804
370
53
33
Merhaba kızlar
Ben yumurtlama donemimde ilişkiye girdim
Cocuk sahibi olmayı istiyorumda
Dollenme asamasinda kasiklara ağrı girermi
Hafif kramp giriyorda acaba tutundugu için mi
Hamile kalanlar böyle seyler yasadiniz mı
Yumurtlamam geceli bes gün oldu
Çok merak ediyorum inşallah tutunmustur

Merhaba kızlar
Adet tarihi geçmeden bir belirti olmuyor 5 günde falan hiç olmaz

Merhaba kızlar
Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini bekliyorum

Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini

Insallah hamileyizdir canım ya
Hayal kirikligi yasamayiz
Rüyamada girdi dün gece
Cift yumurta olsaydi diyorum ikizlere hamile kalirdim diyorum anlatiyorum birine ruyamda

Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini bekliyorum
Insallah yuzumuz guler bu ay

Merhaba kızlar ben de yumurtlamayı ovulasyonla takip ettim pik gördüm değerlendirdik pik silinince çok fazla belim ağrıdı bacaklarıma kadar ağrıyordu ama o yumurta çatlayınca vücudun ürettiği hormonlardan oluyormuş ağrılarım geçti 4 gün sürmüştü şimdi sadece göğüs uçlarım dokununca çok ağrıyor arada kasık ağrısı falan var başka da hiçbir şeyim yok ben de sizin gibi bekliyorum

• Beğen
Reactions: As6
Merhaba kızlar ben de yumurtlamayı ovulasyonla takip ettim pik gördüm değerlendirdik pik silinince çok fazla belim ağrıdı bacaklarıma kadar ağrıyordu ama o yumurta çatlayınca vücudun ürettiği hormonlardan oluyormuş ağrılarım geçti 4 gün sürmüştü şimdi sadece göğüs uçlarım dokununca çok ağrıyor arada kasık ağrısı falan var başka da hiçbir şeyim yok ben de sizin gibi bekliyorum
Beklemek çok zor malesef canım ama çoğu insan görüş ucu ağrısından bahsediyor benimde 1 haftaya yakın zamandır kadınlarımda batma ağrı rahimde doluluk hissi hala var yoğun akinti var su gibi geliyor ama anlamlandiramiyorum

Su gibi yoğun akıntı adete yakınsa hamilelik diye biliyorum inşallah hamileyizdir 🤲🏻

Su gibimi oluyo sut gibimi ama daha var benim adetime

O kadar çok değişiyor ki ne desem yalan olacak. Her kadının vücudu farklı şeyler söylüyor. İnternette süt kremsi adet diyor ama birçok kadında hamilelik belirtisiymiş🤷🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: As6
Back
X