- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
Merhaba kızlar adetine 2 gün hala test yapmadan hamile olup belirtilerini yaşayanlar varmı nelerdir bunlar benimle paylaşırmısınız çiçeklerim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gecikince çıktı belirtiler, gecikme öncesi bi iki şey vardı sadece, herkeste farklı olabiliyorMerhaba kızlar adetine 2 gün hala test yapmadan hamile olup belirtilerini yaşayanlar varmı nelerdir bunlar benimle paylaşırmısınız çiçeklerim![]()
Onlar neydi mesela canımBenim gecikince çıktı belirtiler, gecikme öncesi bi iki şey vardı sadece, herkeste farklı olabiliyor
Özellikle sabahları iştahsızlık, sık idrara çıkma, regl olacakmış gibi ağrılar, şiddetli değil tabiOnlar neydi mesela canım
Ayyy bendede var o belirtiler bide göğüs uçlarım dokununca acıyor sızlıyor zıplayınca ağırdığını hissediyorumÖzellikle sabahları iştahsızlık, sık idrara çıkma, regl olacakmış gibi ağrılar, şiddetli değil tabi
ama hepsi pms döneminde de olabiliyor, ya da psikolojikAyyy bendede var o belirtiler bide göğüs uçlarım dokununca acıyor sızlıyor zıplayınca ağırdığını hissediyorum
psikolojik neler neler oluyor bi araştırınKuzum psikolojik acı mı olur![]()
Tabiki orası öyledir ama diğer belirtilere pek inanmıyorum çünkü insan inanmak istediğini inandığında yanılabiliyor ya bu göğüs ağrısı sızlaması adet belirtisi yada hamilelik hayırlısı olsun inşallahpsikolojik neler neler oluyor bi araştırın
erken gebelik testi yaparsanız geç döllenme değilse silik de olsa çıkarTabiki orası öyledir ama diğer belirtilere pek inanmıyorum çünkü insan inanmak istediğini inandığında yanılabiliyor ya bu göğüs ağrısı sızlaması adet belirtisi yada hamilelik hayırlısı olsun inşallah
Hiç bir belirtin yokmuydu canımMerhaba, ben gebe olmadığım aylar acayip belirtiler yaşıyordum. Hamile kaldığım ay nerdeyse hiç belirtim olmadı. Yani aslında belirti erken dönemde pek bir anlam ifade etmiyor
Adet günü negatif mi çoktı kuzum yani bide göğüslerinin hassasiyeti nasıldı acabaBen 8 gün geçıken adetle öğrendim öncesi hep negatifti 8 gün iki çizgi de aynı koyuluştaydı gittim kan verdim gebe çıktım şimdi Allah kısmet ederse p.tesi keseyi görmek için gidecek
Canım çok farklı böyle ağırlaşıyor açıyor birdeAdet günü negatif mi çoktı kuzum yani bide göğüslerinin hassasiyeti nasıldı acaba
Aynı benimde öyle canım yarın adet günüm bak post paylaştım 5 Dk da hafif silik çıktı acaba varmıCanım çok farklı böyle ağırlaşıyor açıyor birde
Buraya atsana fotosunuAynı benimde öyle canım yarın adet günüm bak post paylaştım 5 Dk da hafif silik çıktı acaba varmı