G glbn sahn Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 1 0 1 27 1 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi glbn sahn #1 Merhaba 3 haftavobceadet oldum 4 gun sûrdû son 3 gundur kasiklarim cok agriyor ve bobregime kadar vuruyor gibi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Merhaba 3 haftavobceadet oldum 4 gun sûrdû son 3 gundur kasiklarim cok agriyor ve bobregime kadar vuruyor gibi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Y Yorgunmadre Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 195 En iyi cevaplar 1 59 48 1 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi glbn sahn #2 glbn sahn .!.: Merhaba 3 haftavobceadet oldum 4 gun sûrdû son 3 gundur kasiklarim cok agriyor ve bobregime kadar vuruyor gibi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ani saplanmalar genelde hamileliik belirtisi aniden kasık ağrısı sürekli olan değil diye biliyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
glbn sahn .!.: Merhaba 3 haftavobceadet oldum 4 gun sûrdû son 3 gundur kasiklarim cok agriyor ve bobregime kadar vuruyor gibi sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ani saplanmalar genelde hamileliik belirtisi aniden kasık ağrısı sürekli olan değil diye biliyorum