- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Ovukasyın testi hakkında bilgim yok ama diğer testte silik çizgi var, kan verin netleşirMerhaba kızlar uzun zamandır bebiş deniyoruz sorun olmadığı halde eşim ve bende bi türlü tutturamadık asıl konu bu ay ovulasyon testine kalmıştık değerlendirdik günlerini dün adet günümdü bugün olarak 1 gün gecikme yaşıyorum elimde erken gebelik testi vardı onu yaptım şimdi gölge gibi silik gibi bir şey çıktı 5 Dk içinde sonra elimde kalan son ovulasyon testini de kullandım oda koyu bi şekilde pozitif çıktı ve adetim de 1 gün gecikti sizce bunun sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın
Adetim 1 gün gecikti biraz daha beklesem mi diye düşünüyorumOvukasyın testi hakkında bilgim yok ama diğer testte silik çizgi var, kan verin netleşir
Yumurtlama gününüzün üzerinden ne kadar zaman geçti? Eğer 14 gün geçmişse çizginin silik değil çok net çıkması lazımdı. Regl günü ve geçen günlerde eğer geç yumurtlama olmamışsa test negatifse sonuç negatiftir.Adetim 1 gün gecikti biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
O kadar değerlendirdikki hangi gün tutu veya tutmadı bilmiyorumYumurtlama gününüzün üzerinden ne kadar zaman geçti? Eğer 14 gün geçmişse çizginin silik değil çok net çıkması lazımdı. Regl günü ve geçen günlerde eğer geç yumurtlama olmamışsa test negatifse sonuç negatiftir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ovulasyon testinizde çatlama hangi gündü?O kadar değerlendirdikki hangi gün tutu veya tutmadı bilmiyorum
Heyecandan hep yapıp yapıp attım ama adetim 1 gün gecikti normalde böyle ovulasyon çıkmazdı diye düşünüyorum Bişey var ama neye yorumlarım bilmiyorumOvulasyon testinizde çatlama hangi gündü?
Ovulasyon testine takılmayın. Ben onu kullanarak hiç ovulasyon takip edemedim çünkü hep pozitifti. Hatta t çizgisi c çizgisinden de koyu oluyordu. Ama hamile değildim.Heyecandan hep yapıp yapıp attım ama adetim 1 gün gecikti normalde böyle ovulasyon çıkmazdı diye düşünüyorum Bişey var ama neye yorumlarım bilmiyorum
Ovulasyon testine takılmayın. Ben onu kullanarak hiç ovulasyon takip edemedim çünkü hep pozitifti. Hatta t çizgisi c çizgisinden de koyu oluyordu. Ama hamile değildim.
Üst üste ilişkiye girmemeye çalışın. Sperm kalitesi düşer. Yarın sabah testi tekrarlayın. Varsa çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Anladım çok teşekkür ederim peki neden ovulasyon testi hep pozitiftiOvulasyon testine takılmayın. Ben onu kullanarak hiç ovulasyon takip edemedim çünkü hep pozitifti. Hatta t çizgisi c çizgisinden de koyu oluyordu. Ama hamile değildim.
Üst üste ilişkiye girmemeye çalışın. Sperm kalitesi düşer. Yarın sabah testi tekrarlayın. Varsa çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bilmiyorum. Birkaç ay denedim ama işime yaramadı. Hormon seviyelerimle alakalı sanırım. Fikrim yok açıkçası.Anladım çok teşekkür ederim peki neden ovulasyon testi hep pozitifti
Anladım herkes çoğunlukla ondan hamile kalmış kişiden kişiye göre de değişiyor olabilir hormon seviyelerinde sıkıntı varsa da olabilirBilmiyorum. Birkaç ay denedim ama işime yaramadı. Hormon seviyelerimle alakalı sanırım. Fikrim yok açıkçası.
Pozitif gibi görünüyor bi kan testi ver hemen tebrik ederimMerhaba kızlar uzun zamandır bebiş deniyoruz sorun olmadığı halde eşim ve bende bi türlü tutturamadık asıl konu bu ay ovulasyon testine kalmıştık değerlendirdik günlerini dün adet günümdü bugün olarak 1 gün gecikme yaşıyorum elimde erken gebelik testi vardı onu yaptım şimdi gölge gibi silik gibi bir şey çıktı 5 Dk içinde sonra elimde kalan son ovulasyon testini de kullandım oda koyu bi şekilde pozitif çıktı ve adetim de 1 gün gecikti sizce bunun sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın
Gerçekten mi canım pozitif diye mi düşünüyorsunPozitif gibi görünüyor bi kan testi ver hemen tebrik ederim
Hayır canım hiç bi ilaç kullanmıyorum sadece normal testlerim silik gölge şeklinde 5 dk da çıkıyor bi kaç gün daha bekleyip netleşttirip kan veriyim diyorumYani çift cizgi var ikisinde de böyle olan arkadaşlarım vardı eğer progesteron falan kullanmıyorsan reglin 1 gün gecmis bence gidip kan ver derim
Sonucunuz ne olduMerhaba kızlar uzun zamandır bebiş deniyoruz sorun olmadığı halde eşim ve bende bi türlü tutturamadık asıl konu bu ay ovulasyon testine kalmıştık değerlendirdik günlerini dün adet günümdü bugün olarak 1 gün gecikme yaşıyorum elimde erken gebelik testi vardı onu yaptım şimdi gölge gibi silik gibi bir şey çıktı 5 Dk içinde sonra elimde kalan son ovulasyon testini de kullandım oda koyu bi şekilde pozitif çıktı ve adetim de 1 gün gecikti sizce bunun sebebi ne olabilir şimdiden çok teşekkür ederim Allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?