Hamilelik belirtisi

Nithan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
54
7
6
24
Arkadaşlar eşim vajina üstüne boşaldı ve o günde yumurtlama gününe denk geldi korunmayı düşünüyordum ama araştırmalra göre gebelik oluyormuş ilişkinin üstünd 8 gün geçti belimde agro kasıklarımda hafif yanma gögüslerimde hassayet var ve süreki midem bulanıyor regle 8 gün kaldı normalde kabızlık yaşamam tam tersi sürekli büyük tuvalete çıkardım ama şuan kabızlık yaşıyorum sizce ihtimali var mı test yapsam çıkar mı

Siz çocuk istiyor musunuz istemiyor musunuz anlamadım.

Adete 8 gün luteal dönemde demek, yani belirtileriniz hormonlarınızın oynamasıyla da alakalı. Yapsanız çok düşük ihtimal çıkar ama çıkmaması daha yüksek

İstemiyoruz geri çekilme yöntemiyle korunuyordum ama vajinaya yakın yerde boşalma oldu o yüzden endişelendim bacaklarıma kadar vuran bir bel ağrısı yaşıyorum normalde hiç böyle olmazdı

İstemiyoruz geri çekilme yöntemiyle korunuyordum ama vajinaya yakın yerde boşalma oldu o yüzden endişelendim bacaklarıma kadar vuran bir bel ağrısı yaşıyorum normalde hiç böyle olmazdı
Korunmuyordunuz yani.

Yani risk var tabii ki tam da yumurtlama döneminde. Bekleyin biraz daha adetiniz geçerse bakarsınuz

Ah benim anlayışlı arkadaşım ☺️☺️ bazen olmuyor anlamıyoruz haklısın , bende anlamadım 🤔
Nurr sana yazacaktım rahatsız etmek istemedim, profilinde gördüm :( nasılsın?

Yani eğer tam çıkmak üzereyken bosaldiysa spermlerin jet hızıyla tüplere ulaşması lazım. Buda yaklaşık içeride bı karışdan daha fazla yol demek. Bence çokta ihtimali yok. İcerideyken bile boşaldiginda ihtimal düşük.

Back
X