• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

lavin112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
4
0
1
27
Merhaba adetime 10 gün var test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim bugün çıkmadı birsey fotoğrafı da yükleyecem sizce var mıdır erken olduğu için mi görünmüyor kaç gündür belim kasıklarım da ağrıyor bazıları diyor erken olunca da kan da çıkmıyor kafam fçok karıştı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba adetime 10 gün var test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim bugün çıkmadı birsey fotoğrafı da yükleyecem sizce var mıdır erken olduğu için mi görünmüyor kaç gündür belim kasıklarım da ağrıyor bazıları diyor erken olunca da kan da çıkmıyor kafam fçok karıştı
O kuruma çizgisi muhtemelen. Kanda cikmadiysa idrar testinde hiç çıkmaz. Hem 10 gün önce gebelik belli olmaz ki.

10 gün çok erken zaten normal döngüde 14 gün önce yumurtlama olup 10 gün içinde dölleniyor adet tarihini bekleyin

10 gün çok erken zaten normal döngüde 14 gün önce yumurtlama olup 10 gün içinde dölleniyor adet tarihini bekleyin
Benim bi kaç tanıdığım yapmışlardı idrarda çıkıp kanda çıkmayıp adet gecikince yeni kanda çıkmış ondan dolayı kafam karıştı

Back
X