hamilelik belirtisi

Ayn ayn negatifi görmüşüm bile diyorum sanki var belki geç döllenme olmuştur gözükmemiştir öyle hissediyorum ya inşallah ikimizin de hissi doğrudur bu haftada adet olmazsam giderim tekrar

Bazı kişilerde olmuyormuş zorunlu değilmiş bende buna dayanarakdan diyorum inşallah öyledir benimde olmadı cünki
Evet çoğunda olmuyormuş bende görmedim ama diğer belirtiler var göğsüm ağrımiyor oda normalde hiç ağrı olmaz bende göğüste bel ve karın olur adet olacakken

Ayn ayn negatifi görmüşüm bile diyorum sanki var belki geç döllenme olmuştur gözükmemiştir öyle hissediyorum ya inşallah ikimizin de hissi doğrudur bu haftada adet olmazsam giderim tekrar
İnşallah canım benim alllah isteyen herkese nasip eylesin ben bu çarşamba gidince bir test yaptırıcam bakalım

Evet çoğunda olmuyormuş bende görmedim ama diğer belirtiler var göğsüm ağrımiyor oda normalde hiç ağrı olmaz bende göğüste bel ve karın olur adet olacakken
Benim uçları sıkınca acı hissettiriyor ağrı yok ama üstüne yatınca acıyor baya

İnşallah canım benim alllah isteyen herkese nasip eylesin ben bu çarşamba gidince bir test yaptırıcam bakalım
Hade hayırlısı Rabbim İsteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah seninde gebeliktir sonucu bizimle paylaş benden önce yapacaksın çünkü ben negatifi gördükten sonra hemen tekrar gideceğimi zannetmiyorum yarın sonucumu almaya gitcem aile hekimini gitmiştim dicem hala adet olmadım ve karnım böyle şiş devam ediyor çünkü adet öncesi de değil yumurtlamadan önceki günden beri böyleyim

Baya olmuş senin canım benim adetim 29 günde bi hep düzenli takip ettim baya bi bu aynı 7,8 hibi gelmesi lazım ama yinede şansımı denicem

Baya olmuş senin canım benim adetim 29 günde bi hep düzenli takip ettim baya bi bu aynı 7,8 hibi gelmesi lazım ama yinede şansımı denicem
Kız benim prolaktinim yüksekti 9 Ekim'de hastaneye tekrar gittim kan verdim doktor dedi düşürmüşsun normale gelmiş ilaç hiç vermedi bana dedi zaten düzenli ilişki yaşarsan gebe kalırsın bu bir iki ay içinde şimdiye kadar benim prolaktinim yüksekti diye gecikmem oluyordu ve yumurtlamami engelliyordu ben bu ay hissettim yani vücudumdan sağ kasığım ağrıyordu uzayan bir akıntım vardı internete falan yazdım böyle bir şey falan var diye yeni prolaktinim düştüğü için bende yumurta kayması olabilir yani biraz geç çatlamış olmalı o yüzden belki de kanda gözükmedi hiç bilmiyorum bakalım ya nasip kısmet

Olsun sen moralini yüksek tut dediğin gibi geç yumurta döllenme olmuştur belki

Sıkma canını belki hamilesindir geç döllenme olmuştur moralini bozma canım
İnşallah öyle olmuştur canım bana dedi normaldir negatif çıkması git pazartesiye adet ol
İnşallah öyle olmuştur canım bana dedi normaldir negatif çıkması git pazartesiye adet olmazsan tekrar kan isteriz ama sanki adet olcam gibi belim ağrıyor dündendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…