- 21 Ekim 2025
- 28
- 2
- 1
- 21
Ayn ayn negatifi görmüşüm bile diyorum sanki var belki geç döllenme olmuştur gözükmemiştir öyle hissediyorum ya inşallah ikimizin de hissi doğrudur bu haftada adet olmazsam giderim tekrarİnşallah canım gebelik vardır hani hissedersin ya şu an o his var bende rahim gebeliğe kendini ilk 2 hafta hazırladığı için kaşık bölgesi şişiyormuş çok araştırma yaptım inşallah öyledir senin yerleşme kanaman oldu mu
Bazı kişilerde olmuyormuş zorunlu değilmiş bende buna dayanarakdan diyorum inşallah öyledir benimde olmadı cünki
İnşallah canım benim alllah isteyen herkese nasip eylesin ben bu çarşamba gidince bir test yaptırıcam bakalımAyn ayn negatifi görmüşüm bile diyorum sanki var belki geç döllenme olmuştur gözükmemiştir öyle hissediyorum ya inşallah ikimizin de hissi doğrudur bu haftada adet olmazsam giderim tekrar
Benim uçları sıkınca acı hissettiriyor ağrı yok ama üstüne yatınca acıyor bayaEvet çoğunda olmuyormuş bende görmedim ama diğer belirtiler var göğsüm ağrımiyor oda normalde hiç ağrı olmaz bende göğüste bel ve karın olur adet olacakken
Hade hayırlısı Rabbim İsteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah seninde gebeliktir sonucu bizimle paylaş benden önce yapacaksın çünkü ben negatifi gördükten sonra hemen tekrar gideceğimi zannetmiyorum yarın sonucumu almaya gitcem aile hekimini gitmiştim dicem hala adet olmadım ve karnım böyle şiş devam ediyor çünkü adet öncesi de değil yumurtlamadan önceki günden beri böyleyimİnşallah canım benim alllah isteyen herkese nasip eylesin ben bu çarşamba gidince bir test yaptırıcam bakalım
Sıksan ağrı olur tabiBenim uçları sıkınca acı hissettiriyor ağrı yok ama üstüne yatınca acıyor baya
Yani nası diyim kız elleyince acıyor ağrısı yok ama bide üstüne yatıncaSıksan ağrı olur tabibenimde öyle ağrım var ama üstüne yatmakta hiç denemedim
Baya olmuş senin canım benim adetim 29 günde bi hep düzenli takip ettim baya bi bu aynı 7,8 hibi gelmesi lazım ama yinede şansımı denicemHade hayırlısı Rabbim İsteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah seninde gebeliktir sonucu bizimle paylaş benden önce yapacaksın çünkü ben negatifi gördükten sonra hemen tekrar gideceğimi zannetmiyorum yarın sonucumu almaya gitcem aile hekimini gitmiştim dicem hala adet olmadım ve karnım böyle şiş devam ediyor çünkü adet öncesi de değil yumurtlamadan önceki günden beri böyleyim
Kız benim prolaktinim yüksekti 9 Ekim'de hastaneye tekrar gittim kan verdim doktor dedi düşürmüşsun normale gelmiş ilaç hiç vermedi bana dedi zaten düzenli ilişki yaşarsan gebe kalırsın bu bir iki ay içinde şimdiye kadar benim prolaktinim yüksekti diye gecikmem oluyordu ve yumurtlamami engelliyordu ben bu ay hissettim yani vücudumdan sağ kasığım ağrıyordu uzayan bir akıntım vardı internete falan yazdım böyle bir şey falan var diye yeni prolaktinim düştüğü için bende yumurta kayması olabilir yani biraz geç çatlamış olmalı o yüzden belki de kanda gözükmedi hiç bilmiyorum bakalım ya nasip kısmetBaya olmuş senin canım benim adetim 29 günde bi hep düzenli takip ettim baya bi bu aynı 7,8 hibi gelmesi lazım ama yinede şansımı denicem
Olsun sen moralini yüksek tut dediğin gibi geç yumurta döllenme olmuştur belkiKız benim prolaktinim yüksekti 9 Ekim'de hastaneye tekrar gittim kan verdim doktor dedi düşürmüşsun normale gelmiş ilaç hiç vermedi bana dedi zaten düzenli ilişki yaşarsan gebe kalırsın bu bir iki ay içinde şimdiye kadar benim prolaktinim yüksekti diye gecikmem oluyordu ve yumurtlamami engelliyordu ben bu ay hissettim yani vücudumdan sağ kasığım ağrıyordu uzayan bir akıntım vardı internete falan yazdım böyle bir şey falan var diye yeni prolaktinim düştüğü için bende yumurta kayması olabilir yani biraz geç çatlamış olmalı o yüzden belki de kanda gözükmedi hiç bilmiyorum bakalım ya nasip kısmet
İnşallah öyle olmuştur geldim 30 ekimin sonucunu almaya doktordan duyacam negatifi daha da moralim bozulacak şimdiOlsun sen moralini yüksek tut dediğin gibi geç yumurta döllenme olmuştur belki
Sıkma canını belki hamilesindir geç döllenme olmuştur moralini bozma canımİnşallah öyle olmuştur geldim 30 ekimin sonucunu almaya doktordan duyacam negatifi daha da moralim bozulacak şimdi
İnşallah öyle olmuştur canım bana dedi normaldir negatif çıkması git pazartesiye adet olmazsan tekrar kan isterizSıkma canını belki hamilesindir geç döllenme olmuştur moralini bozma canım
İnşallah öyle olmuştur canım bana dedi normaldir negatif çıkması git pazartesiye adet olSıkma canını belki hamilesindir geç döllenme olmuştur moralini bozma canım
İnşallah öyle olmuştur canım bana dedi normaldir negatif çıkması git pazartesiye adet olmazsan tekrar kan isteriz ama sanki adet olcam gibi belim ağrıyor dündendir
İnşallah gebelikdir kuzum umutların boşa çıkmasın eğer adet olursanda üzülme canını sıkma illaki birgün olucakİnşallah öyle olmuştur canım bana dedi normaldir negatif çıkması git pazartesiye adet ol
İnşallah gebelikdir kuzum umutların boşa çıkmasın eğer adet olursanda üzülme canını sıkma illaki birgün olucak
İnşallah hepimiz bir gün bu haberi alırız inşallahİnşallah gebelikdir kuzum umutların boşa çıkmasın eğer adet olursanda üzülme canını sıkma illaki birgün olucak
Amin canım inşallahİnşallah hepimiz bir gün bu haberi alırız inşallah
Test yapınca haber et mutluluğumuzu hüznümuzu paylaşalımAmin canım inşallah
İnşallah canım benim hissediyorum ya umarım hislerim boşa çıkmaz haber edicemTest yapınca haber et mutluluğumuzu hüznümuzu paylaşalımRabbim gönlüne göre versin inşallah gebesindir
İnşallah inşallah bebiş haberi alırsınİnşallah canım benim hissediyorum ya umarım hislerim boşa çıkmaz haber edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?