hamilelik belirtisi

ayse2145

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
8
0
33
selam arkadaşlar sizlere birsorum olacak benim adetim her ay 1 hafta önceden geliyor. 30 ocakta hastalandım hastalanmam 2 gün sürdü ve kesildi fakat 1 buçuk hafta öncesinden bugüne kadar ara ara kahverengi lekelenme oluyor yanlız şubat ayında hastalanmadım desem yeri var lekelenme hariç dün idrar testi yaptırdım negatif çıktı idrarda çıkmaz deyip kan testi yaptırdım kandada negatif çıktı kan testi yaptırmam için daha erkenmi normal gününden geçmesimi lazım lütfen yardımcı olun

Bu kadar dengesiz adet olmanız, ara kanamalarınız olması bana normal gelmedi. Bence bir doktora gidin. Adet döngüsünün 25 günden kısa olması başka bir rahatsızlık belirtisi olabilir

daha önce doktora gittiğimde adetinbir hafta erken gelmesini doktor normal dedi fakat bu 2 aydır hiçgelmemesi vr hamileliğin negatif çıkması beni sinir ediyor tam gününü geçmediği xzaman kanda çıkmaz sanırım

daha önce doktora gittiğimde adetinbir hafta erken gelmesini doktor normal dedi fakat bu 2 aydır hiçgelmemesi vr hamileliğin negatif çıkması beni sinir ediyor tam gününü geçmediği xzaman kanda çıkmaz sanırım
Yumurtlama gec olduysa evet çıkmayabilir. Bence yine de doktora gidin.

X