hamılelık belırtısı

ayseeebrar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
31
20
3
30
mrb arkadaslar yenı ewlıyım bebek ıstyrz bu ay belırtılerım var belım kasıklarım agrıyor karnımın alt kısmında yanma agrı var sankı kesılıyor gıbı bıde arada bas donmelerım oluyor ama bunlar kesın belırtımı emın olamıyorum tecrubesı olan arkadaslar cevabınızı beklıyrm

Valla bu dediklerini 5 6 haftalikken yaşadım ;)

adetım de gecıkme olmadı 3 4 gun var 10 gun oncesınden bu agrılar basladı merak edyrm ynede teskkur ederm

hayırlısı olur ıns az once ovılasyon testı ıle yapılan testten yaptım 2.ncı cızcı cok hafıf bellı ınsallah hayırlısıyla wardr

mrb arkadaslar yenı ewlıyım bebek ıstyrz bu ay belırtılerım var belım kasıklarım agrıyor karnımın alt kısmında yanma agrı var sankı kesılıyor gıbı bıde arada bas donmelerım oluyor ama bunlar kesın belırtımı emın olamıyorum tecrubesı olan arkadaslar cevabınızı beklıyrm
Canım hamilelik belirtileri 6 yada 7 haftalıkken olmaya başlıyor.en erken afet geçtikten sonra azar azar oluyor.bende hiç belirti olmamıştı.hersey adet belirtileriydi.insallah hamilesindir.eger sabırsızlanıyorsan gidebilirsin kan tahlili yaptırabilirsin.;)

Benim de hayali çizgi vardı 1.5 aylık kızım var şimdi huysuz virjinim benim :KK70: ve adetten önce çok hafif gözüküp daha sonraları tekrarlarsaniz netleşir de adet tarihiniz 1 gün geçsin kan testi yaptırın mutlaka

Cnm sende ovülosyon testindemi silik gördün

Back
X