• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi sizce?

smybhr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
Merhaba kızlar bende pcos var 1 defa kimyasal gebelik geçirdim ama son zamanlarda reglim düzenli genel kontrol amaçlı hastaneye gittim pcos durumum ne diye doktor pcos görüntüsü yok hatta çatlama bile olmuş dedi çok şaşırdım
SAG OVER DOGAL
SOL DA 15 MM IC BASINCINI KAYBETMIS FOLIKUL
DOUGLASTA MINIMAL MAI bu tanıyı yazdı adetime iki gün var ama inanılmaz bel kasık ağrısı var ara ara yoklayıp gidiyor normalde bu ağrıyı hissettikten 20 dk sonra adet gelirdi ilk defa bu şekilde gel gitli ve göğüslerim çok hassas 1 haftadır test sipariş verdim internetten gelince test yapmayı düşünüyorum siz nasıl süreçler geçirdiniz sizce gebelik varmı yorumlarsanız sevinirim.

Merhaba kızlar bende pcos var 1 defa kimyasal gebelik geçirdim ama son zamanlarda reglim düzenli genel kontrol amaçlı hastaneye gittim pcos durumum ne diye doktor pcos görüntüsü yok hatta çatlama bile olmuş dedi çok şaşırdım
SAG OVER DOGAL
DOUGLASTA MINIMAL MAI bu tanıyı yazdı adetime iki gün var ama inanılmaz bel kasık ağrısı var ara ara yoklayıp gidiyor normalde bu ağrıyı hissettikten 20 dk sonra adet gelirdi ilk defa bu şekilde gel gitli ve göğüslerim çok hassas 1 haftadır test sipariş verdim internetten gelince test yapmayı düşünüyorum siz nasıl süreçler geçirdiniz sizce gebelik varmı yorumlarsanız sevinirim.
Gebeliğin ilk belirtileri regl belirtilerine çok yakın oluyor. Ben de adet olacak gibi kasık ağrıları yaşamıştım. Göğüs hassasiyeti de çok az vardı ama aynı regl öncesi gibi.

Gebeliğin ilk belirtileri regl belirtilerine çok yakın oluyor. Ben de adet olacak gibi kasık ağrıları yaşamıştım. Göğüs hassasiyeti de çok az vardı ama aynı regl öncesi gibi.
Teşekkür ederim bilginiz için o zaman bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun

SAG OVER DOGAL
Benim öğrenme sürecim de biraz benziyor sizinkine. Bana da Türkiye'de zamanında pcos sun demislerdi. Sonra yurtdışına taşındım evlendim neyse bir iki ay çocuk denedim ve bir ay reglim gecikti ama test negatif dediğiniz gibi belirtiler vardı. Doktora gideyim dedim bir baksın sonuçta regl gecikmiş,test negatif bir sorun vardır dedim. Doktor muayene etti. 1.sen pcos degilsin dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum,bana da çatlama olmuş rahim kalınlaşmış yakında regl olursun dedi. Ve ben ertesi gün testte pozitifi gördüm 😅 sonra jinekologa sordum o muayene sırasında doktor ya farketmedi ya da çok küçüktü görünmedi dedi. Ve bence siz de hamilesiniz. Yani emin olmanız açısından regliniz 1 hafta,10 gün kadar geciktikten sonra yapın.

Umarım benim sürecimde sizinki gibi mutlu biter umut oldu yazdıklarınız içime bekleyip görelim inşallah hamileyimdir çok teşekkür ediyorum 🥰

Back
X