Hamilelik belirtisimi ?

Gulcin_27

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
29
3
6
30
Slm kızlar haziranin 24 26 sinda korunmasız ilişki oldu 29unda hasta oldum 3unde temizlendim ve o gün yine ilişki oldu ve ayın 11inde yumurtlama günümdü uygulamaya göre o gün de oldu 13unde tekrar oldu ve sonra peçete ile silinirken pembemsi akinti oldu sabah kahverengi ye döndü bu şekilde 2 gün sürdü kanama olmadı sadece kurulanirkrn kahverengi leke tahmini adetim göre 8 gün kaldı ama felaket belim sırtım ağrıyor bu lekelenme sizce ne olabilir sizce hamile olabilir miyim?

Slm kızlar haziranin 24 26 sinda korunmasız ilişki oldu 29unda hasta oldum 3unde temizlendim ve o gün yine ilişki oldu ve ayın 11inde yumurtlama günümdü uygulamaya göre o gün de oldu 13unde tekrar oldu ve sonra peçete ile silinirken pembemsi akinti oldu sabah kahverengi ye döndü bu şekilde 2 gün sürdü kanama olmadı sadece kurulanirkrn kahverengi leke tahmini adetim göre 8 gün kaldı ama felaket belim sırtım ağrıyor bu lekelenme sizce ne olabilir sizce hamile olabilir miyim?
Canim adete 8gun kala yerlesme kanamasi olmaz ara kanama lekelenme yasamissin bazen oyle duzensizlikler olabiliyor doktora gorun istersen

Yerleşme kanaması daha çok adetten 3 4 gün önce beklenmekle beraber erken ya da geç yumurtlama durumu da yerleşme kanamasinin gelme süresini değiştirebiliyor.

Şöyle özetleyim, gerçek ovulasyon yani yumurtlama gününüzü kesin olarak biliyorsanız (takvim hesabı degil, LH testi yaptiysaniz daha kesin olur) bu teste göre örneğin 12 temmuzdu diyelim. Bugün 19 temmuz ve siz tam yumurtlama gününüzde ilişki yaşadınız ve aradan 7 gün geçtiyse bugün yarın yerleşme kanaması bekleyebilirsiniz. Yani adetten 3 4 gün önce, dollenmeden 1 hafta sonra yerlesme kanaması beklenebilir. Umarım anlatabildim. Elimden geldiğince sadeleştirmeye çalıştım 😊

İsmira canim ayın 3unde temizlendim o gün korunmasız ilişki oldu senin deyişine göre 8 9 gün sonra yerleşme kanamasi olabilir dedin anladim kadariyla benimde 13unde gece pembesi akinti daha sonra kahverengi lekeye döndü 2 gün sürdü yani 10 gün oluyor korunmasız iliski ve leke arası
Ya birde bu bel ağrım normal değil kasiklarimdada sanki biseyler kipirdiyor bu belirsizlik çok kötü ya

Bende 10 gun kala lekelenme yasadim gebelik testi yaptim.hem.kanda hem idrarda doktor vajinal ultrason da yapti ama gebelik.yok ara kanama dedi yumurtalama zamanında bazen böyle oluyomus

Bende 10 gun kala lekelenme yasadim gebelik testi yaptim.hem.kanda hem idrarda doktor vajinal ultrason da yapti ama gebelik.yok ara kanama dedi yumurtalama zamanında bazen böyle oluyomus
Hadi ya bakalım bekleyelim biraz daha birde ben günlük hap atıyordum haziranin 23unde bıraktım sonra korunmasiz iliski olmustu ondan mı böyle dengesizlik olduki

Hadi ya bakalım bekleyelim biraz daha birde ben günlük hap atıyordum haziranin 23unde bıraktım sonra korunmasiz iliski olmustu ondan mı böyle dengesizlik olduki
Olabilir dogum kontrolse eğer kullanmayi birakinca aksiyomus duzen, siz bi test yapin bence tam regl gecince de direkt kan verin

Bence yumurta catladiginda bazen kanama olusabiliyor onu yasamissiniz gibj

Senin ne zmn oldu cnm
Normalde adetim 29 temmuzda ama 16 temmuz ikindi vakti kanamam olmus kasıklarım agridi ama ihtimal vermemistim regliye daha var diye sonra kilodum da leke gordum cok sasirdim ped taktim.pede az bisey akmisti, 17 temmuz sabahi bos gecti aksaminda iliski oldu kilodumu giyerken kan oldugunu fark ettim meger yine leke gelmis 18 inde ve bugun de hic bisey gelmedi sanirim ama agrilarim cok var kasiklarim batiyor agriyor belim bacaklarim karnim sis gibi bugun sacimi yikamak.icin uzandim kasiklarim gerildi agridi anlamadim ve kabizlik gaz hali hep

Arkadaşımda erken gebelik testi yap diyor bende erken çıkmaz diye düşünüyorum ama belimin ağrısından ölücem
Bn geçen ay hamileydim
Adetime on gün kala bel ağrısı kasik ağrısı ve bacaklarım çok ağrıdı. Adet olacak gibi karnm ağrıyordu. Hamile olduğumu öğrendim malesef düşük yaptım. Bu ay yine öyle. Şuan adetime on gün var. Dünden beri yine belim ağrıyor. Bacaklarıma ağrılar giriyor. Kasıklarım da batmalar. Yine hamile olduğumu düşünüyorum

Back
X