Hamilelik belirtisimi ?

Normalde adetim 29 temmuzda ama 16 temmuz ikindi vakti kanamam olmus kasıklarım agridi ama ihtimal vermemistim regliye daha var diye sonra kilodum da leke gordum cok sasirdim ped taktim.pede az bisey akmisti, 17 temmuz sabahi bos gecti aksaminda iliski oldu kilodumu giyerken kan oldugunu fark ettim meger yine leke gelmis 18 inde ve bugun de hic bisey gelmedi sanirim ama agrilarim cok var kasiklarim batiyor agriyor belim bacaklarim karnim sis gibi bugun sacimi yikamak.icin uzandim kasiklarim gerildi agridi anlamadim ve kabizlik gaz hali hep
Hakkımızda hayirlis8 olsun inşallah canim

Bn geçen ay hamileydim
Adetime on gün kala bel ağrısı kasik ağrısı ve bacaklarım çok ağrıdı. Adet olacak gibi karnm ağrıyordu. Hamile olduğumu öğrendim malesef düşük yaptım. Bu ay yine öyle. Şuan adetime on gün var. Dünden beri yine belim ağrıyor. Bacaklarıma ağrılar giriyor. Kasıklarım da batmalar. Yine hamile olduğumu düşünüyorum
Benimde bacaklarıma arada kramp giriyor hakkinda hayirlis8 olsun cnm senin icinde

Ben de adetime iki gün kala lekelenme gördüm hâla adetimi bekliyorum 2 gün geçti. Bir hafta olsa test yapacam inşaallah

Back
X