Adetime 2 gün var ve yaklaşıl 5 gündür kasık ağrısı ve kremsi beyaz akıntım var sizce nedir bu 1 ay önce hormon testi verdim prolaktinim 32,5 cıktı bu yüzden gebe kalma şansımın zor olduğunu ögrendim ama ilaç vermedi yememem gereken şeyleri söyledi incir vs o kadar yanı akıl verin bana
Adetime 2 gün var ve yaklaşıl 5 gündür kasık ağrısı ve kremsi beyaz akıntım var sizce nedir bu 1 ay önce hormon testi verdim prolaktinim 32,5 cıktı bu yüzden gebe kalma şansımın zor olduğunu ögrendim ama ilaç vermedi yememem gereken şeyleri söyledi incir vs o kadar yanı akıl verin bana
yani bu prolaktin beni çok strese soktu ne yapacağımı bilemedim birde doktor biraz sert konustu çok zor falan 2 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmayı bıraktım birde adetlerım hep düzenlidir 28 gün bir 5 gün falan sürer bilemiyorum
yani bu prolaktin beni çok strese soktu ne yapacağımı bilemedim birde doktor biraz sert konustu çok zor falan 2 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmayı bıraktım birde adetlerım hep düzenlidir 28 gün bir 5 gün falan sürer bilemiyorum
Bence siz doktorunuzu değiştirin çünkü bildiğim kadarıyla böyle durumlarda ilaçlarla değerler daha olağan seviyelere getirilebiliyor. Sert konuştuysa siz de altta kalmayın bir dahakine siz de sert konuşun ne demek çok zor. Hadsiz.
Siz yorumları okuyun araştırın başka doktora gidin bence. Böyle şeylerin çaresi var çünkü. Bu ay olmaz sonraki ay olur
evet ben bunun için farklı bir doktora daha gösterdim sonuclarımı plolaktinde 32,5 değeri için ilaç verilmezmiş ilaç kullanacak kadar yüksek değilmiş bizde artık bebek istiyoruz yanı iyice stres yaptık
Kullandığınız düzenli bir ilaç var mı? Benim tansiyon ilacımı hamilelik için değiştirmiştik ve o prolaktini yükseltiyormuş. Bir önceki gebeliğim de prolaktin o ay 38'di ve ben o ay hamile kaldım. Yani bence yine de hamile olabilirsiniz ben de olmuştu en azından.
yok sadece sonraki sonuçlarımı gösterdiğim doktor elenatal 1 verdi folik asit için o kadar
benim birde adetlerim cok düzenli gün geçmez bekarkende böyledi evlendikten sonrada böyledi suan kremsi akıntım var sürekli uykum geliyor halsizlik kasık ağrısı özellikle yürüdüğümde eğildiğimde adetimede 2 gün var merak içerisindeyim :)
birde herhangi bir kimyasal gebelik yada düşük bişey yaşamadım diğer hormon sonuçlarımda gayet iyi durumda referans dışı olan değerim sadece prolaktin oda 32,5 çıktı