Hamilelik belirtisimi?

Poncikokiz24_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
144
30
18
Günaydın arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
18 eylülde yumurtam 2 cm ken çatlamaya başladı değerlendirdik , iki gündür aşırı bel ağrısı ve gaz sorunum var şişkinlik var , göğüs hassasiyeti falan yok ama belirtimidir?
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıla yakındır olmuyor her şeyi belirti sanıyordum psikolojikti şimdi bir tuhaf sanki? 5-6-7 günlerde böyle belirtiler görülüyormu?

Günaydın arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
18 eylülde yumurtam 2 cm ken çatlamaya başladı değerlendirdik , iki gündür aşırı bel ağrısı ve gaz sorunum var şişkinlik var , göğüs hassasiyeti falan yok ama belirtimidir?
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıla yakındır olmuyor her şeyi belirti sanıyordum psikolojikti şimdi bir tuhaf sanki? 5-6-7 günlerde böyle belirtiler görülüyormu?
Sanmıyorum bu kadar erken belirti olacağını. Dediğiniz gibi psikolojik olarak kendimizi öyle hissediyoruz. 2cm mi 20cm mi ?

Evet olabilir her ay aynı sorun ama hepsinden farklı bir şeyle karşı karşıya kalınca tuhaf geldi insan ister istemez kendini burda buluyor
Bir umut arıyoruz işte kendimize. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın arattırmasın inşallah.

Back
X