Hamilelik belirtsi olabılırmı

tarzpir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
202
45
48
28
Selam kızlar, adetime 1 hafta var . Göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyodu ama bugun fark ettım 2göğsümdede svilce gibi beyaz bişeyler çıkmıl sıkmaya calıstım zorlamadım tabı ama içinden kremsi bişeyler çıkıyo. Böyle olup hamilelik öğrenen var mı ,ilk kez yaşıyorum

Merhaba gününüzede az kalmis eğer gecikmeniz olursa idrar testi yapin hamilelik olabilir Allah nasip etsin inşallah

Testim negatıf cıktı, şimdi anlıyamadıgım erken mı yaptım bılmıyorum. Perşembe yazdıgımda gecen aya gore konuşmuştum 26. Gunde oldugum ıcın 1 haftaydı, Takvımım uygulamasında ve Pepapda daha bugun 1 hafta kalmış gozukuyor. Bılmıyorum hala gogus agrısı koltuk altı agrısı devam edıyor. Zona felan mı olcam ne bıleyım ıyıce şaşırdım. Bır kere oldum Zona , bı daha tekrarlamıyo dıye bılıyorum . Sucıcegı gıbı bişey yanı. Ama bılemıyorum gogsumde kı beyaz kabarcıklar oldugu ıcın Zona ımkansız gelıyor. Erken mı yaptım testı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…