- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
1 hafta zaman geçmesine göre az artmış geldi bana beta hcg nin daha yüksek olması gerekir her iki günde bir 2 kat artması lazımdı yaniKızlar merhaba ;
Geçen hafta pazar günü beta testi yaptırmıştım hamilelik için ve betam 393.53 çıkmıştı az önce yine yaptırdım beta testini 936.81 çıktı
3 ekim Ctesi gününe doktordan randevu aldım sonuçlarımı yorumlar mısınız
doktora gıdeceğm 3 ekimdeYanlis hatırlamıyorsam kanamadan sonra gebelik testiniz pozitif çıkmıştı. Değeriniz az artmis maalesef. Dış gebelik yönünden tetikte olmanız gerekiyor. Kanama olmasi da dış gebeliği gösteriyor. Insallah yanılıyorumdur. Ancak en yakin sürede doktorunuza gidin mümkünse yarin. Insallah hersey yolundadir.
Ne 3 Ekim’i güzel kardeşim bak arkadaşlar yol gösteriyor. Geç olmadan gitsene sağlık ocağında da olur. Benim 1 haftada 136 dan 1640 oldu ona bile az diyen oldu.doktora gıdeceğm 3 ekimde
yalnız kanamam ağrım yok hiç
bugün gelıyor doktorum izinden telefonla bi arıcam öyle gıdıcem bı doktora sordum artması önemli dediNe 3 Ekim’i güzel kardeşim bak arkadaşlar yol gösteriyor. Geç olmadan gitsene sağlık ocağında da olur. Benim 1 haftada 136 dan 1640 oldu ona bile az diyen oldu.
Başka doktora gidin. Bu artışı normal kabul edenle muhatap olmayın. Bangır bangır bağırıyolar her yerde iki günde iki kat artış olmalı en az diye. İnsanlar tecrübeleriyle yazıyolar burda.bugün gelıyor doktorum izinden telefonla bi arıcam öyle gıdıcem bı doktora sordum artması önemli dedi
dış gebelikte olan değer düşüp sonra bi daha yukselıyormuş düzensizlik oluyormuş
Öncelikle 3 ekime kadar beklememeni tavsiye ederim. Ne kadar erken gitsen o kadar iyi. Sağlıklı gebelik olduğunu düşünebilirsin bizde öyle olmasını dileriz. Ancak gidişat onu göstermiyor. Dış gebelikte ic kanama riski fazladır. Ne kadar erken gitseniz dr a o kadar iyidir.doktora gıdeceğm 3 ekimde
yalnız kanamam ağrım yok hiç
ulaştım cnm hesabımı değiştirdimDoktora ulaştınız mı?
İnşallah kolayca hallolur .ulaştım cnm hesabımı değiştirdim
perşembe günü gel dedi sabahtan
inş cnım benımmm sağolasınİnşallah kolayca hallolur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?