Gebeliğe Hazırlık Hamilelik / beta testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
Kızlar merhaba ;
Geçen hafta pazar günü beta testi yaptırmıştım hamilelik için ve betam 393.53 çıkmıştı az önce yine yaptırdım beta testini 936.81 çıktı
3 ekim Ctesi gününe doktordan randevu aldım sonuçlarımı yorumlar mısınız

1 hafta zaman geçmesine göre az artmış geldi bana beta hcg nin daha yüksek olması gerekir her iki günde bir 2 kat artması lazımdı yani

3 ekim çok geç. Düzensiz artmış. Bence daha önce doktora gitmeye çalışın. Mümkünse yarın.

Dış gebelik ihtimali var inşallah değildir canım geç kalma kontrole

Canım inşallah kötü bişey yoktur ama 6000 perde falan olması lazım 1 haftada çok az artmış yarın git geciktirme bizide haberdar et

Yanlis hatırlamıyorsam kanamadan sonra gebelik testiniz pozitif çıkmıştı. Değeriniz az artmis maalesef. Dış gebelik yönünden tetikte olmanız gerekiyor. Kanama olmasi da dış gebeliği gösteriyor. Insallah yanılıyorumdur. Ancak en yakin sürede doktorunuza gidin mümkünse yarin. Insallah hersey yolundadir.

doktora gıdeceğm 3 ekimde
yalnız kanamam ağrım yok hiç

Ne 3 Ekim’i güzel kardeşim bak arkadaşlar yol gösteriyor. Geç olmadan gitsene sağlık ocağında da olur. Benim 1 haftada 136 dan 1640 oldu ona bile az diyen oldu.

Ne 3 Ekim’i güzel kardeşim bak arkadaşlar yol gösteriyor. Geç olmadan gitsene sağlık ocağında da olur. Benim 1 haftada 136 dan 1640 oldu ona bile az diyen oldu.
bugün gelıyor doktorum izinden telefonla bi arıcam öyle gıdıcem bı doktora sordum artması önemli dedi
dış gebelikte olan değer düşüp sonra bi daha yukselıyormuş düzensizlik oluyormuş

Reactions: JES
bugün gelıyor doktorum izinden telefonla bi arıcam öyle gıdıcem bı doktora sordum artması önemli dedi
dış gebelikte olan değer düşüp sonra bi daha yukselıyormuş düzensizlik oluyormuş
Başka doktora gidin. Bu artışı normal kabul edenle muhatap olmayın. Bangır bangır bağırıyolar her yerde iki günde iki kat artış olmalı en az diye. İnsanlar tecrübeleriyle yazıyolar burda.

Reactions: JES
Öncelikle 3 ekime kadar beklememeni tavsiye ederim. Ne kadar erken gitsen o kadar iyi. Sağlıklı gebelik olduğunu düşünebilirsin bizde öyle olmasını dileriz. Ancak gidişat onu göstermiyor. Dış gebelikte ic kanama riski fazladır. Ne kadar erken gitseniz dr a o kadar iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…