Hamilelik Biraz tuhaf

pelinyaman28

bitola moj roden kraj jas te sakam od srce znaj
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
3.095
2.708
83
35
Merhaba Bir arkadasim 2 aylik hamile kan testi ile ogrenmisti dr de bu durumu onayliyor yalniz 2 aylik hamile olmasina ragmen idrarda cikmiyo ve hala adet goruyo boyle bi durumla karsilasan var mi arkadaslar yardim

Merhaba Bir arkadasim 2 aylik hamile kan testi ile ogrenmisti dr de bu durumu onayliyor yalniz 2 aylik hamile olmasina ragmen idrarda cikmiyo ve hala adet goruyo boyle bi durumla karsilasan var mi arkadaslar yardim

selam canım bende dün gece lekelenme ve ağrıyla acile gittim bu arada adetim geçeli 5 gün oldu hvg değerim 5,3 çıktı dr şüpheli dedi pazartesi bir daha gel tekrarlayalım testi dedi yükselirse gebesin düşerse kimyasal gebelik olur dedi...
vee bugünde adet oldum 2 gün önce idrardada 2.çizgi silik çıkmıştı anlamadım acaba üstünemi görüyorum hamileyimde,yoksa kimyasal gebelikle düşükmü gerşekleşiyo anlamadım yarınki değerlerle netliğe kavuşacak...
arkadaşına gelince dr.onaylamış inşlh bebeğide tutunmuştur.bence moral bozmaya gerek yok üstüne görüyor olabilir,sağlıcakla kalın....

selam canım bende dün gece lekelenme ve ağrıyla acile gittim bu arada adetim geçeli 5 gün oldu hvg değerim 5,3 çıktı dr şüpheli dedi pazartesi bir daha gel tekrarlayalım testi dedi yükselirse gebesin düşerse kimyasal gebelik olur dedi...
vee bugünde adet oldum 2 gün önce idrardada 2.çizgi silik çıkmıştı anlamadım acaba üstünemi görüyorum hamileyimde,yoksa kimyasal gebelikle düşükmü gerşekleşiyo anlamadım yarınki değerlerle netliğe kavuşacak...
arkadaşına gelince dr.onaylamış inşlh bebeğide tutunmuştur.bence moral bozmaya gerek yok üstüne görüyor olabilir,sağlıcakla kalın....

vok tesekkurler canim seninkide gelir insallah en kisa zamanda allaha emanet ol :-)

Bende ilk hamileliğimde iki ay adet oldum ama ikinci üç gün sürdü kasıklarımda iki ay ağrı olduğuiçin doktora gittimde orada öğrendim üstelik ikizdi ve doğuma kadar hem kanamam hemdekasık ağrısı yaşadım

idrar testinde silikte olsa gorunmemesi tuhaf degil mi :-( bilemedim
allah bagislasin ikizleri :-):-)

Bende ilk hamileliğimde iki ay adet oldum ama ikinci üç gün sürdü kasıklarımda iki ay ağrı olduğuiçin doktora gittimde orada öğrendim üstelik ikizdi ve doğuma kadar hem kanamam hemdekasık ağrısı yaşadım

canım seninde kanaman lekelenme gibimi yoksa adet gibimiydi ?

canım seninde kanaman lekelenme gibimi yoksa adet gibimiydi ?

lekelenmeyse yerlesme kanamasi olabilir benim arkadasim normal adet goruyo.

Amerika'da bir program var bir ara kafayi takmistim ordan biliyorum. Ismi: I didn't know I was pregnant! Yani hamile oldugumu bilmiyordum .

Bu programda yasanan olaylar gercek kisilerin hikayesi ve canlandirma yapiyorlar. Konusu da 9 ay boyunca hic bir kadinlik islevinde bir problem yok. Hersey normal. Her ay adetini goruyor ya da akliniza ne gelirse iste. sadece kilo alimlarini da normal kilo alimi saniyorlar ve birden bire bir sanciyla doguma gidiyorlar. hastanede ogreniyorlar hamileler ve dogum yapiyorlar. bunlardan cok nadir suphelenip gebelik testi yapanlarin da idrar testleri negatif geliyor. Tabii bu durum %1 -2 lik bir kesimin basina geliyordur muhtemelen ama olmaz diye birsey olmuyor.

Back
X