Hamilelik bize neden imkansiz gözüküyo .

Aksilik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
26
8
1
28
Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun

Allah yardimciniz olsun cevre baskisiyla ilgili bir konu daha var onada yazdim bende ayni dertten muzdaribim.. Paranoyak oldum bebek lafi gelince acaba bana mi laf attilar diye:KK51:

Kafaniza cok mu takiyorsunuz? Buradaki tecrubeli arkadaslar hep kafaya takmanin iyi olmadigini ne zaman dusunmeyi birakirlarsa o zaman gebe kaldiklarini yaziyorlar.. Rahim duşmesini ebe gorduyse doktor nasil gormemis ilginc. Aşilama falan denediniz mi?

Bi rahim filmi çektirip tüpleriniz kapalı mı ona baktırın isterseniz. Bir de eğer inançlı biri iseniz bol bol dua edin dünya dua üstüne dönüyor. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.

Sizin yazinizida okudum gercekden o kdr haklisinizz kii . Gercekden bende cok sasirdim ebeye gidipde hamile kalan o kdr insan varmiski gözümle gördum . Doktorlar bunu goremiyolarmiss eliylee karnini cekiyoo lahanaa sogam falan koyduruyo tuz bagliyo . Gelip hamile olup 2. Isteyenleri gordum . Ama piskoloji dayanmiyo . Bence biz baryaa bu etraf yuzunsen bu haldeyizzz . Yok canm asilama falan demedimmm sen neler yasadinn

Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun

Ikinizde de hiçbir sağlık sorunu yoksa eğer şöyle düşünmelisin.

Henüz tam zamanı değil . senin ve esin için en doğru zaman ne zaman sa Allah sizede nasip eder inşallah.

Hiç stres yapma. Hep duymuşsundur bu kelimeyi belkide ama çok doğru. Kendini illede bebek olsun diye sartlama. Normal hayatına devam etmeli ve sakin kalmalısın.

Bide şunu dicem.

Yumurtlama dönemine dikkat ediyor musun ? Yani gerçi olacağı varsa adet bittikten 1 gun sonrada olur ama bu da bi etken olabilir Tabiki.

İnşallah gönlünüze göre en hayırlısından olur hersey.

Bi rahim filmi çektirip tüpleriniz kapalı mı ona baktırın isterseniz. Bir de eğer inançlı biri iseniz bol bol dua edin dünya dua üstüne dönüyor. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.
Hepimiz birbirimize dua edelim insallahh cok sagolun

Ikinizde de hiçbir sağlık sorunu yoksa eğer şöyle düşünmelisin.

Henüz tam zamanı değil . senin ve esin için en doğru zaman ne zaman sa Allah sizede nasip eder inşallah.

Hiç stres yapma. Hep duymuşsundur bu kelimeyi belkide ama çok doğru. Kendini illede bebek olsun diye sartlama. Normal hayatına devam etmeli ve sakin kalmalısın.

Bide şunu dicem.

Yumurtlama dönemine dikkat ediyor musun ? Yani gerçi olacağı varsa adet bittikten 1 gun sonrada olur ama bu da bi etken olabilir Tabiki.

İnşallah gönlünüze göre en hayırlısından olur hersey.
Cok haklisiniz gercektenn . Bu cevre baskisi yuzunden belkide boyleyim . Yumurta gunlerimi takip ediyorum ama duzensiz adetim olduhu icinn takip saglasamda tutmuyoo galiba rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Rahmin düşmüş çekelim ne demek? Koca karı safsataları.

Detaylı tedavi şart öncelikle ultrasonla muayene oldunmu? Kanalların kapalımı baktırdın mı? Baktın yine olmuyor aşılama ve tüp bebek tedavisi olabilirsin.

2 sene çok uzun bir süre değil yıllardır olmayıp tedaviyle çocuk sahibi olan çok insan var. İnşallah kısa zamanda kavuşursun.

Ben de 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır istiyoruz olmuyor. Ama seni çoooook bilinçsiz gördüm. Rahim filmi cekilmemissin Allah bilir adam gibi bir incelemeden de gecmemissinizdir siz? Rahmim düşük ebe çektirdi de ne demek canım koca kadın yakışıyor mu sana hiç? Doğruca güzel bir doktor bulup ona gidiyorsun, böyle böyle diyip herşeyi anlatıyorsun, önce yumurta takibini yapsınlar bak adet düzensizliğin varmış senin yumurtan catlamiyor olabilir. Çatlıyorsa da düzensiz. Belki çok basit bir sorundur hemen çozerler. Eşinin spermleri nasıl? Hareketi yavaşsa bol keçi boynuzu pekmezi yedir etkili olabiliyor. Geçen bir dergide okudum, obez yada çok zayifsaniz hamile kalmanız gecikir diyordu. Sağlıklı kiloda bir kadın 6 ayda hamile kalırken sağlıklı kilosunda olmayan kadının gebe kalma süresi 29 aymış.

Adet düzensizliğiniz bir sorun olduğunu gösteriyor bence iyibir profesör bulun ve baştan aşağı muayne olun hsg çektirin bir tüp bebek merkezine gidip görünün derim birde klomen yerine femara ve ovitrelle çatlatma ığnesi deneyin doktorunuz daha iyi bilir tabi...ben de 2 buçuk sene sonra hamile kalabildim bende pko var eşimde verikosel ama olunca oluyor fazla düşünmemeye çalışın benim çok meşgul olduğum bir ayda bebek düşünmediğim zamanda hamile kaldım darısı sizin başınıza inş.

Sizin yazinizida okudum gercekden o kdr haklisinizz kii . Gercekden bende cok sasirdim ebeye gidipde hamile kalan o kdr insan varmiski gözümle gördum . Doktorlar bunu goremiyolarmiss eliylee karnini cekiyoo lahanaa sogam falan koyduruyo tuz bagliyo . Gelip hamile olup 2. Isteyenleri gordum . Ama piskoloji dayanmiyo . Bence biz baryaa bu etraf yuzunsen bu haldeyizzz . Yok canm asilama falan demedimmm sen neler yasadinn
Doktor olmayan birine rahminizi çektirip ittirtin lahana soğan koydurun tuz bağlatın evet. Böylece fiziksel bi sorununuz olmasa da oluşturun devam edin böyle

Rahim filmi genelde tüm tahliller temiz çıkınca isteniyor, son aşama olarak yani. Ancak düzenli gittiğiniz doktorun zaten bunu yapması lazım. Sizin teklifinize mi kaldı? Doktorunuz neden böyle önemli
Bir işlemi yapmadı?
Çocuk yapmanın sırrı belli. Olmamasının sırrını söyleyeyim, her şey normalse tabi; çocuğum neden olmuyor diye beyninizi yemek..

Buradaki konuları okuduğum kadarıyla olsun olsun illa olsun diye tutturup strese girmek bile olmamasına sebep.Teyzemin bir gelini vardı şuan 1. sınıfa giden çocuğu var ve yıllardır ikinciyi istedi olmadı stresini biliyorduk kafası rahat değildi başka bir konudan o sorun çözüldü bu sene ve şuan hamile...Hayırlısı olsun eminim sizinde olacak sadece doğru zaman...

Back
X