• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik bize neden imkansiz gözüküyo .

Konuyu dağıtmış olmak istemiyorum ama çok merak ettim.
Yağmur ve defne kızlarınizin ismi mi?
Eğer öyleyse hamile kalma hikayelerimiz aynı olduğu gibi kızlarımızın ismi de aynı.

Yorumlarda sizi görünce tebessüm ediyorum bu yüzden:KK68:

Ne hoş tesadüf evett kızlarımın ismi:KK200: yağmurum 1 numaram defnem 2 numaram:anne:

rahim dustu cekti ne demek?
ebeler rahmin asagi kaymis diyip gobegini deliginden parmakla cevire cevire yukari cekmeye calisirlar yani benim gordugum boyleydi ama nedense kim ebeye gittim dese hepsinin sadece gobegi dusmus oluyo genelde sonuc husran tutan varsada tesadufi olaraktir sanirim birsey diyemiyorum :)

Oncelikle hayirli geceler arkadaslar . 2.5 senelik evliyim . Her zaman her sikintimda kadinlar kulubundeki yorumlari okudum galiba artik destek almam lazim . 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyo esimde sorun yok bendede sorun yok . Doktorlara gittim klomen kullandim muanelerimi testlerimi oldum ama yok . En son bi ebe onerdiler yasli ona gittim rajmin dusmus dedi cekti bu ay cok umitliydim yine olmadi . Adet duzensizligim var soktorlar sikinti yok diyo . Iyice morelman coktum . Etrafdanda cok baski var . Biliyorum rabbim herseyin en iyisini bilir ama nasil bir yol izlemem lazim . Rahim filmi falandami istesem ne yapsam bilemiyoeum . Simdiden Allah razi olsun
RAHİM FİLMİ TABİKİ ÇEKTİR BRN 4 AYDIR OLMUYO ÇEKTİRCEM BU AY

En iyisi gidin bir hocaya okusun üflesin, üstüne de adak adayın... Te allam ya!!!
Rahminiz düşük olsa doktor söylerdi zaten size, belli olur.
Her şeyi bilim halleder siz başka şeye yorarsınız.
Dönüp dolaşıp yine doktorların eline geleceksiniz.
Yemenize içmenize dikkat edeceksiniz. Stresten uzak olacaksınız. Olacağı varsa olur zaten.

Back
X