Hamilelik boyunca ara kanamalar geçirenler...

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
5 aylık hamileyip ara ara lekelenme seklinde kanamalarım oldu bazen de lekelenmeden fazla kırmızı kanamalar gecirdim. doktorum bir problem olmadıgını söyledi ama ben cok korkuyorum benim gibi olanlar varsa lütfen paylasalım...

ilk 3-4 ay kanamam wardı. hemde ne kanama...
6.ayımda bi kere daha oldu
onun dışında lekelenmelerim ara ara oluyodu.
çok şükür kızım sağlıkla kollarımda şu an.
darısı başına :)

bende 7. ayıma girdim ve ara ara kanamalarım oluyor,nedeni ise bulunamadı bebeğimde bir sorun yok ama her kanamada endişeleniyorum,galiba 9 ay boyuncada devam edecek gibi,hayırlısı bakalım inşallah sağsağlim kavuşuruz bebeğimle...

Canım hamilelikte rahim çevresinde bazı kanamalı alanlar oluşabilirmiş ve bebek kendine besin bulmak için bu kanamalı bölgeleri oluştururmuş dolayısıyla bebeğe bir zararı yok ama işte lekelenme veya kanama tarzında bazı soruçları olabiliyor.Benim de ilk aylara olmuştu dokttorum böyle bir açıklama yapmıştı.Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versin inş.Sen de biraz rahatlamaya çalış zaten dokrorun bebeğinin iyi olduğunu söylemiş.Kendini çok yorma ve dinlenmeye bak

ilk 3-4 ay kanamam wardı. hemde ne kanama...
6.ayımda bi kere daha oldu
onun dışında lekelenmelerim ara ara oluyodu.
çok şükür kızım sağlıkla kollarımda şu an.
darısı başına :)
Peki her gelen lekede istirahat ettinizmi? Ne kadar sure istirahat ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…