• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik boyunca kaç kilo aldınız?

mileyko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
100
Puanlar
33
1.64 boyum 64 kiloyum doktorum 6-10 kilo almalısın daha fazlasını asla istemiyoruz dedi ne bilim az geldi bana biraz 😂😂 sizler kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kilo aldınız

50 kilo ile basladim suan 34 haftalik olduk ve 65 kilo olmuşum

72 kiloyla hamile kaldım 82 kilo ile doğurdum. Boylarımız aynı, hamileliğim çok rahat geçti kilo ile ilgili problem yaşamadım ama 5 kilo daha fazla aldam yaşardım muhtemelen. Bir de ben 10 kiloyu da ilk 3 ayda aldım sonrasında hiç almadım hem endokrin doktoru hem de kadın doğumcu sadece 10 kilo alman çok çok iyi demişti.

Tabi bu kilo da kas oranı çok önemli, yağ oranın çok yüksekse 10 kilo da fazla gelir ama kas oranın yüksekse 15 kilo koymaz bile

158 boy 63 kiloyum doktor 7-10 kilo alabilirsin diyetisyenle ilerle dedi. Ama 6. Haftada bile bir şey yemesem de öyle şiş hissediyorum ki sanki şimdiden beş kilo aldım

1.63 80 kilo ile hamile kaldım doktorum 12-14 kilo normal karşılarım dedi size nasıl 6-10 kilo dediler?

1.64 boyum 64 kiloyum doktorum 6-10 kilo almalısın daha fazlasını asla istemiyoruz dedi ne bilim az geldi bana biraz 😂😂 sizler kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kilo aldınız
168 boy 65 le başlamıştım 14 kilo aldım ve doğumdan sonra hemen 10 kilo kendiligğnden gitti çünkü hepsi ödem oluyor
Kaldı 4 5 kilom
Ve ikinci trim de çok alınıyor

1.63 80 kilo ile hamile kaldım doktorum 12-14 kilo normal karşılarım dedi size nasıl 6-10 kilo dediler?
Valla en fazla 6 dedi önce hatta sonra 6-10 max dedi son üç ayda çok kilo alınıyor dedi benim ilk trimester 4 hafta sonra bitiyor henüz hiç kilo almadım çok şükür bakalım ilerleyen haftalarda nolacak

170 boy 52 kg ile hamile kaldım, 11 kilo aldım 63 oldum. Doğumdan çıktım eve geldim 54 kiloyum benim için şok bi durumdu. Bakalım şimdi kaç kilo alacağız💕

bence bazi seyler genetik
bizim butun sulale annem ablam teyzem vs tığ gibidir ama hamilelikte 20-30-40 kilo alir:)
annem misal ablama 27 bana 30 kg almis, teyzem 40a yakin kilo aldi (175 falan ama zayifti hamile kaldiğinda) hamile kiyafetleri bile olmazdi lastikli etek giyerdi, ayaklari oyle ödemliydi ki kocasinin ayakkabisini ustune basarak giyerdi - bambaska bir boyuttaydi:)
ablam cok cok dikkat etti genetigimiz bozuk diye, yine de fıçıya döndü, bildigim kadariyla 20-25 arasi kilo aldi
ben 51 kilo ile basladim, daha 8. haftada gram almadan ilerliyorum. esim ailemin hamilelik resimlerini gordukten hikayelerini duyduktan sonra 75 olacagima inaniyor :)
ben de saymayayim, sayinca bereketi kacar diyorum😂😂

Valla en fazla 6 dedi önce hatta sonra 6-10 max dedi son üç ayda çok kilo alınıyor dedi benim ilk trimester 4 hafta sonra bitiyor henüz hiç kilo almadım çok şükür bakalım ilerleyen haftalarda nolacak
Çok da takmayın ben ilk 3 ay hiç almadım 28. Haftadayım 4 kilo aldım sadece ama sanmıyorum bu kadar kısmanız gerektiğini doktorunuz biraz tuhafmış 😂 sağlıkla alın kucağınıza inşallah🧿

9 kilo ile gebeliği tamamladım.

bence bazi seyler genetik
bizim butun sulale annem ablam teyzem vs tığ gibidir ama hamilelikte 20-30-40 kilo alir:)
annem misal ablama 27 bana 30 kg almis, teyzem 40a yakin kilo aldi (175 falan ama zayifti hamile kaldiğinda) hamile kiyafetleri bile olmazdi lastikli etek giyerdi, ayaklari oyle ödemliydi ki kocasinin ayakkabisini ustune basarak giyerdi - bambaska bir boyuttaydi:)
ablam cok cok dikkat etti genetigimiz bozuk diye, yine de fıçıya döndü, bildigim kadariyla 20-25 arasi kilo aldi
ben 51 kilo ile basladim, daha 8. haftada gram almadan ilerliyorum. esim ailemin hamilelik resimlerini gordukten hikayelerini duyduktan sonra 75 olacagima inaniyor :)
ben de saymayayim, sayinca bereketi kacar diyorum😂😂
Çok sevindim 🤗, hayırlı olsun bebeğin.

Back
X