Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
168 boy 65 le başlamıştım 14 kilo aldım ve doğumdan sonra hemen 10 kilo kendiligğnden gitti çünkü hepsi ödem oluyor1.64 boyum 64 kiloyum doktorum 6-10 kilo almalısın daha fazlasını asla istemiyoruz dedi ne bilim az geldi bana birazsizler kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kilo aldınız
Valla en fazla 6 dedi önce hatta sonra 6-10 max dedi son üç ayda çok kilo alınıyor dedi benim ilk trimester 4 hafta sonra bitiyor henüz hiç kilo almadım çok şükür bakalım ilerleyen haftalarda nolacak1.63 80 kilo ile hamile kaldım doktorum 12-14 kilo normal karşılarım dedi size nasıl 6-10 kilo dediler?
170 boy 52 kg ile hamile kaldım, 11 kilo aldım 63 oldum. Doğumdan çıktım eve geldim 54 kiloyum benim için şok bi durumdu. Bakalım şimdi kaç kilo alacağız1.64 boyum 64 kiloyum doktorum 6-10 kilo almalısın daha fazlasını asla istemiyoruz dedi ne bilim az geldi bana birazsizler kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kilo aldınız
Çok da takmayın ben ilk 3 ay hiç almadım 28. Haftadayım 4 kilo aldım sadece ama sanmıyorum bu kadar kısmanız gerektiğini doktorunuz biraz tuhafmışValla en fazla 6 dedi önce hatta sonra 6-10 max dedi son üç ayda çok kilo alınıyor dedi benim ilk trimester 4 hafta sonra bitiyor henüz hiç kilo almadım çok şükür bakalım ilerleyen haftalarda nolacak
Çok sevindimbence bazi seyler genetik
bizim butun sulale annem ablam teyzem vs tığ gibidir ama hamilelikte 20-30-40 kilo alir:)
annem misal ablama 27 bana 30 kg almis, teyzem 40a yakin kilo aldi (175 falan ama zayifti hamile kaldiğinda) hamile kiyafetleri bile olmazdi lastikli etek giyerdi, ayaklari oyle ödemliydi ki kocasinin ayakkabisini ustune basarak giyerdi - bambaska bir boyuttaydi:)
ablam cok cok dikkat etti genetigimiz bozuk diye, yine de fıçıya döndü, bildigim kadariyla 20-25 arasi kilo aldi
ben 51 kilo ile basladim, daha 8. haftada gram almadan ilerliyorum. esim ailemin hamilelik resimlerini gordukten hikayelerini duyduktan sonra 75 olacagima inaniyor :)
ben de saymayayim, sayinca bereketi kacar diyorum![]()