Hamilelik-Bulantı ve Misafir Ağırlama

Çok uğraştım anlattım yapılan yanlışı. Hiç hesap bile sormadı, belki benim bilmediğim bir hesapları vardı. Mesafesini koydu ama gelelim diyince de kıramıyor. Ben kesin tavır koysam o da koyar da, işte onların bize davrandığından daha nazik davranmak istiyorum.
Neymiş başka hesapları ?
Zaten normal şartlarda 'arkadaşlık bu değil en mutlu günümde destek değil köstek oldular der silersin' .

Neymiş başka hesapları ?
Zaten normal şartlarda 'arkadaşlık bu değil en mutlu günümde destek değil köstek oldular der silersin' .

Orasını bilemiyorum, aralarında karşılıklı anlaşmazlık olmuş olabilir, ben sadece karşı tarafa yoruyorum bunu. Karısı nikahımıza bile gelmedi, aslında sadece adama sen gel demek en doğrusu da, olmuyor işte.

Amaan üç günlük dünyada saçma insanların kendinibilmez tavırlarını çekemem, yemeklerini yedirir yollarım daha da yüzsüz değiller ya gelmezler.

içlerinden samimiyetine güvendiğin birini arayıp ' bulantılarım çok fazla inanaın sizi en güzel şekilde ağırlamak istiyorum o yüzden inşallah ben en uygun zamanda sizi arıycam' diyebilirsin. 3.4. ay gibi bulantıların geçerse de davet edersin.

ama bu fikir aklına yatmadıysa bir gün temizlikçi gelsin, menü kısmını annene yükle dışardan da takviye yaparsan kolaylıkla geçiştirmiş olursun.

içlerinden samimiyetine güvendiğin birini arayıp ' bulantılarım çok fazla inanaın sizi en güzel şekilde ağırlamak istiyorum o yüzden inşallah ben en uygun zamanda sizi arıycam' diyebilirsin. 3.4. ay gibi bulantıların geçerse de davet edersin.

ama bu fikir aklına yatmadıysa bir gün temizlikçi gelsin, menü kısmını annene yükle dışardan da takviye yaparsan kolaylıkla geçiştirmiş olursun.

Yok eşim söyledi bulantılarımın çok olduğunu, adam da eşinden bildiği için biz şimdi sizi yormayalım ikinci üç aylık dönemde rahatlar o zaman geliriz demiş.

Keyfim gelirse çağırırız bakalım:KK47:

Back
X