Hamilelik Bulanti

Kadin1234

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
35
17
18
27
Arkadaslar Yardımınıza ihtiyacım var. 6+4 hamileyim ve aşırı bulantim oluyor bisey yiyemiyorum yedimmide kotu oluyorum rahatlamam icin napabilirim.

Ben 12. Haftadayım hala öyle. Çok bulandığında mecbur yatıyorum uyumaya çalışıyorum tabii uyumak da zor oluyor ama. Çubuk kraker ve leblebi de tavsiye ediliyor ama tabii kilo kaybına sebebiyet verecek bir bulantı ve kusma mevcutsa doktor tarafından ilaç reçete ediliyor.

Ben 12. Haftadayım hala öyle. Çok bulandığında mecbur yatıyorum uyumaya çalışıyorum tabii uyumak da zor oluyor ama. Çubuk kraker ve leblebi de tavsiye ediliyor ama tabii kilo kaybına sebebiyet verecek bir bulantı ve kusma mevcutsa doktor tarafından ilaç reçete ediliyor.
Suan kilo kaybi varmı yokmu bilmiyorum sadece ilk hamileligimde olmayan seyler ikinci hamilligimde oluyor cok zor geçiyor.

Suan kilo kaybi varmı yokmu bilmiyorum sadece ilk hamileligimde olmayan seyler ikinci hamilligimde oluyor cok zor geçiyor.
Yani doktorunuza danışın çok şiddetliyse ilaç verebilir bende isteyeceğim ilaç çünkü akşamları zehir oluyor bana. Eşimle hiç vakit geçiremiyorum hep yatmak istiyorum. Allah yardımcımız olsun..

Yani doktorunuza danışın çok şiddetliyse ilaç verebilir bende isteyeceğim ilaç çünkü akşamları zehir oluyor bana. Eşimle hiç vakit geçiremiyorum hep yatmak istiyorum. Allah yardımcımız olsun..
Amin ayni durumdayiz. Rabbim Hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip etsin. Kucağı bos olup doldurmayı isteyene de nasip etsin.

Canım merhaba, çok şiddetli olmamakla birlikte benim de bulantılarım, yemek yiyememe durumum var. Ben bulantı ve kusmayı hiç sevmediğim için prilam içiyorum. Doktorundan isteyebilirsin gebeler için üretilen bir mide ilacı

Canım merhaba, çok şiddetli olmamakla birlikte benim de bulantılarım, yemek yiyememe durumum var. Ben bulantı ve kusmayı hiç sevmediğim için prilam içiyorum. Doktorundan isteyebilirsin gebeler için üretilen bir mide ilaci
Çok teşekkür ederim soracağım. 🙂

Bende 5 haftalik hamileyim.. ilk gebeligimde 4-5 ay sürmüstu kusma vs.. simdi de ayniyim.. kusma yok ama bulanti tiksinme var.. cok zor durumdayim..
Bana iyi gelen seyler en basta ayva cok ince dilimleyip surekli yiyorum.. birde nohut ve leblebi iyi geliyor.. mutfaga giremiyorum.. bir yerde dondurulmus meyve iyi geliyor diye okumustum.. yarinda onu deneyecegim..

Back
X