Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

5 inde tatlim.yani 2hafta var.aynen yap bencede.zaten simdi bekliyorum ama eger bisey olmazsa bend eignelere basvurcam insallah 5 ine kadar biseyler olur :)

5 inde tatlim.yani 2hafta var.aynen yap bencede.zaten simdi bekliyorum ama eger bisey olmazsa bend eignelere basvurcam insallah 5 ine kadar biseyler olur :)
:) hadi hayırlısı inşallah.. Hemen hemen aynı tarihte reglimiz.. Güzel haberlerle sonuçlansın inşallah..

insallah canimm.kendimi dinlemiyim diyorum ama karnimda sanci var biraz.kendi kendimi dinlemekten ruh hastasi oldum sonunda sanirim:))))))

insallah canimm.kendimi dinlemiyim diyorum ama karnimda sanci var biraz.kendi kendimi dinlemekten ruh hastasi oldum sonunda sanirim:))))))
:) kafama takmıyorum ya da düşünmüyorum diyen yalan söylüyo bence.. Bariz takıyoruz bu durumu.. Ama bn çok kendimi dinlememeye çalışıyorum.. Salı günü kan tahliline gidiyorum ben.. :) kansızlık var bende bu sayede hamileliği de öğrenirim. Bide bu gece çok güzel bi rüya gördüm.. Rüyamda doktora girmişiz ve eşim kendisi ultrason da bebeğimizi gösteriyordu.. Çok mutluydum.. Birde iki tane hamile kadın yanyana oturmuşlardı ve bende onlarla muhabbet ediyordum hamilelikleriyle ilgili.. Güne güzel başlamamın sebebi oldu bu rüya..:) :)

ayyy i salllah sali gunu guzel haberlerin gelecegidir bu ruyan...bende onumuzdeki hafta basi gidicem azmettim 1 hafta daha beklicem cunku bu idrar tahlillerini ala ala eczaneyi zengin etmekle kalmadim kendi kendiminde ruh durumunu cokerttim:))) 1 hafta daha sabredicem ve i sallah bu sefer guzel haberler duyucam.sali gunu haber et bana da insalllllahhhhhb guzel haberlerle gelirsin insallah

Ya bizim burda sağlık ocağında yapcam :/ salı günü kan tahlili alıyorlar ve Perşembe gününe sonuç veriyorlar.. Yani bende beklicem yine.. Bu arada rüya yorumumda aynı şeyi söylüyo. Hamile kadın görmek evlat sahibi olmaya delalet edermiş.. İnşallah inşallah.. (Aminnnnn)

Merhaba sonuclarini aldın mi acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…