Hamilelik çatlakları (kolda ve bacakta)

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Merhaba hanımlar 30. Haftayla birlikte kollarımda çatlaklar farkettim. Göbeğimdekini umursamadım nasılsa crop giymiyorum diye ama bi baktım boydan boya iç bacağımda ve koltuk altımdan biraz daha ileri kol çatlaklarım oluştu moralim çok bozuldu kolum ve bacağım bari bu kadar çatlamasaydı özellikle de koluma moralim bozuldu zeytinyağ kullansam geçer mi?

Çatlak oluştuktan sonra bir servet de harcanız kremler/yağlar geçirmez. Geçer diyen yalan söyler. Ergenlikten kalma bir sürü çatlağım var denemediğim şey kalmadı.
Yalnız bir de bunun kilo verirken oluşacak süreci var. En azından daha fazla ilerlemesi için zeytinyağ, hindistancevizi yağ, avocado yağ gibi yüksek nemlendiricili yağlar kullanabilirsiniz. Yine hamilelik için çatlak kremleri de araştırılabilir

Lazer yontemini arastirdiniz mi?yada denediniz mi?bende karnım da ve bacaklarimda olusan catlaklar icin basliycam.Yuzumdeki lekeler icin yaptirdigim yontem işe yaradi.

Lazer yontemini arastirdiniz mi?yada denediniz mi?bende karnım da ve bacaklarimda olusan catlaklar icin basliycam.Yuzumdeki lekeler icin yaptirdigim yontem işe yaradi.
Hayır deneyimlemedim. Ama kişinin ten rengi, pigment yoğunluğu, çatlakların ne kadar zaman önce oluştuğu, derinliği vs bir sürü şey etki ediyor ne kadar işe yarayacağı ile ilgili. Yani asla bir kişinin deneyimi başka bir kişi için referans olamaz bu konuda diye düşünüyorum

Ilk zamanlar benim de göbeğim de çatlaklarım oluşmuştu o zamanlar yağ kullanıyordum fakat yağ sürduğüm halde çatladı. Cerave ve topicrem diye kremlerden alip kullandım ve bir daha catlak olusmadigi gibi o oluşan catlaklarım da yok oldu. Eğer catlaklariniz yeni olustuysa gayet de kaybolabiliyor bir deneyin bence. Ayrica bu dedigim kremlerin ikisini de almak zorunda degilsiniz bir tanesini almaniz yeterli. Cildi derinlemesine nemlendirdigi icin catlak olusumunu engelliyor. Bildigim kadariyla catlak giderici gibi bir ozelligi de yok ama benim catlaklarimi yok etti diyebilirim. Sanirim duzenli nemlendirmeyle ve zamaninda mudehaleyle yeni olusan catlaklari yok etmek mumkun. Ayrica soyledigim kremler de öyle pahalı kremlerden değiller.

Aynen oyle benim yakin tanidiklarimda yaptirdigi icin gonul rahatligiyla yaptirdim ki yapan kisi zaten doktor bu tarz şeyleri guzellik merkezlerinde yaptirmaya cesaret edemem doktor kontrolunde olunca daha da gonlum rahat karar verdim çok şukur sonuçtanda memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…