Hamilelik Çatlakları Olanlar Buraya...

Leyla Okcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
4 Nisan 2016
1
3
1
43
Merhaba kızlar. Yakın zamanda doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı bir kız çocuğum var. Hamileliğimde korktuğum şey çatlak oluşmasıydı ve düzenli olarak coresatin nemlendirici kremini kullanarak çatlaklara karşı önlem aldım. Karnım büyümeye başladığı zamanlar tanıdığım bir eczaneye hamilelik çatlaklarının oluşmaması için nasıl önlem alacağımı sordum, Coresatin Bariyer-P Cream'i tavsiye etti. Yağlı ve yoğun bir krem. Doğuma kadar kullandım günlük olarak. Hamilelik çatlağı gibi bir derdim yok. Tüm hamile arkadaşlara tavsiyem kullanmaya başlasınlar. Eczanelerde genelde oluyor.

Merhaba kızlar. Yakın zamanda doğum yaptım. Çok şükür sağlıklı bir kız çocuğum var. Hamileliğimde korktuğum şey çatlak oluşmasıydı ve düzenli olarak coresatin nemlendirici kremini kullanarak çatlaklara karşı önlem aldım. Karnım büyümeye başladığı zamanlar tanıdığım bir eczaneye hamilelik çatlaklarının oluşmaması için nasıl önlem alacağımı sordum, Coresatin Bariyer-P Cream'i tavsiye etti. Yağlı ve yoğun bir krem. Doğuma kadar kullandım günlük olarak. Hamilelik çatlağı gibi bir derdim yok. Tüm hamile arkadaşlara tavsiyem kullanmaya başlasınlar. Eczanelerde genelde oluyor.

Peki kaçıncı ayından itibaren nekadar sürede bir sürdün?

Lierac ve bio oil kullanmaya başladım 12. Haftada ben de. Bakalım faydasını görecek miyim :)
o ikisini ben de kullanıyorm. Eczacım vermişti. Promosyon vardı iki tip birden aldım. Haftada bir sürüyorum ama nedense Lieracın kokusu hiç hoşuma gitmiyor :( Bakalım etkisi nasıl olacak haftada bir banyodan sonra sürüyorum ben şimdilik 1 kac ay sorna banyodan sonra haftada 2 ye cıkarsam yetermi ki acaba?:KK46:

o ikisini ben de kullanıyorm. Eczacım vermişti. Promosyon vardı iki tip birden aldım. Haftada bir sürüyorum ama nedense Lieracın kokusu hiç hoşuma gitmiyor :KK43: Bakalım etkisi nasıl olacak haftada bir banyodan sonra sürüyorum ben şimdilik 1 kac ay sorna banyodan sonra haftada 2 ye cıkarsam yetermi ki acaba?:KK46:
Günde iki kez düzenli yazıyo. Öyle kullanıyosan bi faydasını görmezsin bence

Suan goguslerimde kirmizi kirmizi incecik catlaklar olustu bile maalesef :(
Lierac aldim aksamlari suruyorum bakalim gun icinde de bebek yagi suruyorum insalah cok fazla catlamam ):

Suan goguslerimde kirmizi kirmizi incecik catlaklar olustu bile maalesef :KK43:
Lierac aldim aksamlari suruyorum bakalim gun icinde de bebek yagi suruyorum insalah cok fazla catlamam ):
Benim cildim emmiyor kremleri sürüyorum ama emsin diye beklerken de üşüyorum bu kez oyuzden haftada bir suruyorum ustume bısey gıydıgımde de yapış yapış hıssedıyorum :KK43: Hergun surecegiz anlaşılan napalım :KK43: İnşallah çatlaklar oluşmadan tamamlarız bu süreçleri

Bende çatlak var. Geçmiyor da nasıl geçecek ki. Kullanmadığım ürün kalmadı.

Hamileleikte çatlaklarım vardı.Ancak Bio-Oil kullandıktan sonra çatlaklarımın geçtiğini fark ettim. Herkesin kullanmasını önerirdim.

o ikisini ben de kullanıyorm. Eczacım vermişti. Promosyon vardı iki tip birden aldım. Haftada bir sürüyorum ama nedense Lieracın kokusu hiç hoşuma gitmiyor :KK43: Bakalım etkisi nasıl olacak haftada bir banyodan sonra sürüyorum ben şimdilik 1 kac ay sorna banyodan sonra haftada 2 ye cıkarsam yetermi ki acaba?:KK46:
BENDE LİERAC KULLANIYORUM AMA HAFTADA BİR AZ OLUR. GÜNDE BİR YA DA İKİ KULLANMAK GEREKİYORMUŞ

Back
X