Hamilelik çatlakları

Mrtc35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
7
0
1
Kızlar benim basenlerim kalçam her yerim çatladı kırmıızı mor renginde gibi ne kullanırsam geçer şimdilik bepanthol sürüyorum çok moralim bozuluyoo :(

Kızlar benim basenlerim kalçam her yerim çatladı kırmıızı mor renginde gibi ne kullanırsam geçer şimdilik bepanthol sürüyorum çok moralim bozuluyoo :KK43:
Canim care bulabildin mi? Bio-oil alabilirsen onu al dene, catlaklar icin birebir

Aldım canım ama düzenli kullanamadım sen denedinmi ?
Duzenli kulanmani tavsiye ederim canim, ben hamileligim boyunca bio-oil ve lierac kullandim hic catlagim olmadi. Eskiden kalma yirtiklarimda azaldi bio oil sayesinde. Simdi bebisim 1 haftalik oldu karnim hic hamile kalmamis gibi

Duzenli kulanmani tavsiye ederim canim, ben hamileligim boyunca bio-oil ve lierac kullandim hic catlagim olmadi. Eskiden kalma yirtiklarimda azaldi bio oil sayesinde. Simdi bebisim 1 haftalik oldu karnim hic hamile kalmamis gibi
Ne güzel ya benm her yerim çatlak içinde benimde bebişim 25 günlük daha :) canım sana 15. Günde kontrle gel dedilermi sağlık ocağından falan

Ne güzel ya benm her yerim çatlak içinde benimde bebişim 25 günlük daha :) canım sana 15. Günde kontrle gel dedilermi sağlık ocağından falan
Ben belcikada kaliyorum canim burda saglik ocagi yok, martin ilk haftasi dogum doktoruma gidicem kontrole.

Back
X