Hamilelik çikolata kisti ile hamile kalan var mı lütfen cevap

Kimse yok mu ????????????? #hamilelik #çikolatakisti #gebelik #silikçizgi

Merhaba , eşimle 1 yıldır korunmadan ilişkiye girmemize rağmen ovülasyon dikkate almadan hamilelik yasamadım. Doktora gittiğimde 2,5 cm çikolata kistim oldugunu ogrendım. sağ yumurtalıgım civarındaymıs kist. adetimin 3. gününden itibaren 4 Gün boyunca ilac kullandım yumurtalarımın büyümesi için. 11. gün tekrar doktora gittigimde 11mm büyümüs bir yumurtam vardı. 1 gün sonra catlatma ignesi yapıldı. bugun 5.gün. bu sekilde bir tedavi ile hamile kalanlar var mı ? yani ne durumdayım hic bilmiyorum. cok mu kötü bir tablo var karsımda onu da bilmiyorum..

Sağ yumurtalığımda 1 cm ve 1,5 cm çikolata kist var . çikolata kisti olup hamile kalan var mı
Ben 8 cm çikolata kisti ile hamile kaldım. Hamilelik testi yaptırmak için gittiğimde öğrendim kistim olduğunu da. Doktor riskli gebelik filan dedi başta bı korktum ama şimdiki doktorum hiç öyle bişey demiyor o yüzden rahatladım Allah dilerse olmayacak bişey yok daha büyük farklı sorunu olup hamile kalan da bı sürü insan var yeter ki umudunuzu kaybetmeyin bol bol Dua edin inşallah olur.

merhaba ilk hamileliğimi 10.ayda yaşadım
2.sini tek seferlik korunmasız ilişki oldu ondada hamile kaldım çok büyü şok yaşadım

öğrenmemek daha iyi bence. taka taka hamile olamıyor insanlar

Merhaba yumurta çatlatıcı işe yaradı mı? Bende aynı tedaviyi uygulayacağımda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…